Wka

Hur du snacka dig ur förvar

Har du någonsin fått i trubbel i skolan och tror inte att dina föräldrar också kommer att vara nöjd? Tja, här är ett sätt att undvika att dumma och eller meningslösa reaktion med slät-talar din väg ut ur en efter skolan frihetsberövande eller lunchtid frihetsberövande i första hand.

Steg

Hur du snacka dig ur förvar. Försök att säga det ökända linjen, "vill du verkligen spendera mer tid med mig efter skolan än absolut nödvändigt?".
Hur du snacka dig ur förvar. Försök att säga det ökända linjen, "vill du verkligen spendera mer tid med mig efter skolan än absolut nödvändigt?".
 1. 1
  Försök att säga det ökända linjen, "vill du verkligen spendera mer tid med mig efter skolan än absolut nödvändigt?" Alla lärare kommer oftast släpper ämnet ganska snabbt. Du också kan säga något i stil med, "Det kommer aldrig att hända igen," eller "Sorry jag menade inte att göra det."
 2. 2
  Skyll på någon annan. Var vagt om det, men så tydlig att det är känt att du inte är den skyldige. Gör det någon uppenbar, liksom skolans bråkstake, inte toppstudent.
 3. 3
  Om det finns en ny lärare / elev i din skola, försök att lägga skulden mot dem. Det är väldigt lätt för nya människor att gå vilse, och förhoppningsvis kommer läraren att förstå om du säger att du bara försökte hjälpa.
 4. 4
  Cry. Tårar kommer inte vanligtvis får du ut av det, särskilt om du är en återkommande bråkstake, men läraren / rektor kan gå mjukare på dig.
 5. 5
  Försök att göra det pinsamt för dig själv. Om läraren frågar varför du var tvungen att tillbringa så mycket tid i badrummet, säger du hade diarré. Även om något sådant här inte, övertyga dem att detta är sant genom att säga något i stil med, "Varför skulle jag ljuga om något så pinsamt som det?".
 6. 6
  Säg att du ska prata med din lärare efter klass. Detta ger dig mer tid att tänka på en ursäkt, men det kommer inte vara så pinsamt att säga att pinsamma ursäkt. Det kommer också att ge läraren ett positivt intryck av dig, som om du verkligen vill lösa problemet. Detta är en sak som kommer nästan alltid fungerar. Vara mogna om det.
 7. 7
  Prova yttrandefriheten eller göra en regel i efterhand. Detta kan också blåsa upp i ansiktet så använd det som en sista utväg. Säg att du har rätt att tiga, men bara om du är vågad och är villiga att prova allt.
 8. 8
  Försök att göra läraren tycker synd om dig som att säga ett husdjur dog. Detta fungerar bäst om du säger att du var utanför gråter i badrummet om din förlust. Tja, om det ser ut som om du gråter.
 9. 9
  Har läraren har bevis, utan rimligt tvivel, gjorde du det? Fråga efter bevis du gjorde det, och ser självsäker, kan de se ditt uttryck som bevis.
 10. 10
  Försök att få ett meddelande från en av dina föräldrar som förklarar varför du inte förtjänar eller kan inte tjäna frihetsberövande. Om dina föräldrar är förståelse / kyla, kan de göra det åt dig. Om dina föräldrar inte kan skicka ett meddelande till skolan, se om de ringer läraren och prata dem ur att du tjänar kvarhållandet.
 11. 11
  Om du är på god fot med huvudmannen eller den biträdande rektor, prata med honom / henne. Om huvudmannen / assistenten vet att du har ett gott rykte att han / hon skulle kunna få dig ur frihetsberövande, särskilt om läraren har ingen bra anledning för att utfärda det i första hand.
 12. 12
  Om du kom in sent under din första tid eller grupprum och skall utfärdas ett förvar som svar på detta, prova denna ursäkt: "Min väckarklockan ringer genom att spela min iPod på dockningsstationen," med hjälp av termer som innebär mer modern teknik avsedd för din åldersgrupp kan göra det lite mer förvirrande för vissa "elektroniskt utmanas" lärare, vilket är en bra sak här som om de frågar du kan förklara vilka kan sätta dig i en mer gynnsam position, "och i morse, var det skjuts ut ur öppningen en aning och musiken spelade inte. Jag fick upp sent och inte har tid att komma hit så fort. " Om du har glömt leveranser, hävdar att man vaknade sent och hade bråttom och glömde det.
 13. 13
  Vissa lärare kommer att få i ansiktet och stirrar dig i ögonen för att göra dig nervös och upptäcka lögner. Låt inte denna fas. Förbli lugn och cool, och le. Stare tillbaka in i deras ögon. Var inte rädd.
 14. 14
  Var artig. Oavsett vad du gör, använd "Ja, frun," och "ursäkt, mig" och inte avbryta. Lyssna på vad de säger och (åtminstone låtsas) vård. Var trevlig och låt dem veta att det inte kommer att hända igen-och, öh, sedan aldrig låta det hända igen. Avbryt inte vem du pratar med, och få ögonkontakt och låtsas vara intresserade av vad de säger. Eller, kan du göra en deal med dem i samband med händelsen du får i trubbel för.

Tips

 • Var säker på att du tänker innan du säger, speciellt om det handlar om att vara arg på någon.
 • Om allt detta misslyckas, säger att du kommer att tjäna det på morgonen.
 • Det är bäst att försöka ge för-och nackdelar ur lärarens synvinkel, snarare än din synpunkt.
 • Om allt detta misslyckas, hålla säger att du är tillgänglig för detta datum kan du ändra den, prova och ändra den till en dag att hon inte är tillgänglig så de kommer bara att ge upp.
 • Om dina föräldrar blir arga, säger att det inte var ditt fel.

Varningar

 • Du kan även få mer problem än tidigare.
 • Vissa av dessa kan få dig på ännu mer problem, men inte alla.
 • Förvänta dig inte att åtgärda ditt frihetsberövande. Om du läser detta och har gjort något mot skolans regler, kan du behöva acceptera ditt straff.