Wka

Hur du sätter en kille på

Slå en kille på är lätt när du vet vad du ska göra. Att sätta på en kille, måste du ha förtroende, vet hur man flirta och lära sig att vara sexig och djärv när du kysser eller rör sig mot sovrummet. Om du vill veta hur man slår på en kille på bara några minuter, följ dessa enkla steg.

Steg

Hur du sätter en kille på. Flört genom ditt kroppsspråk.
Hur du sätter en kille på. Flört genom ditt kroppsspråk.

Flörta med killen

 1. 1
  Flört genom ditt kroppsspråk. Om du vet hur man flirta med en kille utan att ens säga något, kommer han vara påslagen - snabbt. Om du vet hur man arbetar din kropp, du behöver inte ens säga hej för att göra en kille känner sig varm och tung. Några små saker du gör med din kropp kan göra en stor skillnad. Här är några sätt att flirta genom ditt kroppsspråk:
  • Håll killens blick - men inte för länge. Titta på killen, låsa ögonen för bara tillräckligt länge för honom att se hur sexig du är, och sedan titta bort. Detta kommer att visa att du inte är rädd för att titta på honom, men att du också alltför tystlåten att stirra.
  • Håll kroppen öppen. Vik inte armarna över bröstet eller korsa benen. Din kropp borde säga, "Hej, hur är läget?"
  • Spela med ditt hår. Om du vill vara riktigt djärv, låt honom ta dig suger på en slinga av ditt hår.
  • Om du bär något med en dragkedja eller ett halsband, fiol med området nära din klyvning för att få hans uppmärksamhet.
  • Hitta sätt att borsta upp mot killen. Om du redan pratar, lätt betar hans knä, borsta upp mot hans hand, eller lägga en hand på hans underarm när du skrattar. Gör det för bara tillräckligt länge att han vill ha mer. Ska du inte fundera.
  • Ibland slicka dina läppar. Om han ser dig från andra sidan rummet, tar sig tid att tillämpa din läppbalsam.
 2. 2
  Säg något flörtig. När du har fastnat en kille med ditt kroppsspråk och han vill lära känna dig, du behöver för att få honom ännu mer upphetsad av dina ord. Att säga något flörtig, du måste bara vara roligt, visa att du vet hur man skrattar och retas och göra killen ännu mer påslagen även om du inte säger något liv-splittring. Här är hur man gör det:
  • Håll det ljust. Kom ihåg att vara rolig och lekfull, och killen vill ha dig ännu mer. Flirta handlar inte om att vara seriös, men om att visa att du är intresserad av och ha roligt.
  • Behåll ögonkontakt när du pratar. Gör killen att känna sig viktiga. Ibland bryta ögonkontakt för att titta på dina fötter eller rouge, och killen kommer tro att du är pryd och kommer att bli ännu mer attraherad av dig.
  • Tala i en mjuk röst. Du behöver inte viska, men du bör tala med lägre röst så att du låter sexig och gör killen lutar in och komma närmare dig.
  • Reta killen. Visa att du är bekväm att spela runt och han kommer att vilja reta dig tillbaka. Visar att du inte tar dig själv på för stort allvar kommer att göra killen tror att du är bra i sovrummet.
 3. 3
  Flört genom dina handlingar. Varje kille kommer att slås på om du kan flirta genom att agera självsäker, självständig, sexig och djärv. När killen har en bättre känsla för vem du är från hur du agerar, kommer han bli helt hooked. Här är hur man slår en kille på genom dina handlingar:
  • Var självsäker. Killar tänder på självsäkra kvinnor. Om du kan agera självsäker när du pratar med killen eller dela saker om dig själv, kommer han tro att du kommer att kunna ta detta förtroende till sovrummet.
  • Vara oberoende. Killar tänder på kvinnor som inte behöver dem. Låt killen vet om alla de saker du älskar att göra själv, och berätta för honom om din hektisk helg. Killar är inte aktiverat som klängig tjejer som inte har något bättre att göra än att umgås med dem.
  • Vara sexig. Du behöver inte vara trashy att visa lite ben eller klyvning. Visa lite hud och inte vara rädd för att göra några vulgära skämt eller att göra en smutsig insinuation om stämningen känns rätt. Den killen kommer att bli ännu mer upphetsad av din sexighet.
  • Var djärv. Killar är påslagna genom djärva kvinnor, oavsett om de är djärva över en kopp kaffe eller i mitten av en make-out session. Var djärv genom att göra något oväntat, som att bära något varmt och upprörande, eller få ner på dansgolvet i mitten av en vild sylt.

Slå honom med dina kyssar

 1. 1
  Bemästra den franska kyss. Den franska kyss är ganska grundläggande, men om du vill verkligen slå en kille på, man måste kunna göra det rätt. Även om du inte behöver kyssa perfekt första gången, kom ihåg att kyssas är inkörsporten till andra sexiga akter, så om du visa honom att du är bra på att kyssas, kommer han bli ännu mer påslagen eftersom han kommer att tänka om vad som väntar honom. Här är hur man bemästrar franska kyss:
  • Var inte för ivrig. Försiktigt glider tungan inne i munnen och utforska. Gå inte in för att döda med tungan tills det känns rätt.
  • Var försiktig. Sakta och försiktigt röra tungan runt killens mun. Inte skvalpa inte runt och lämna gobs av spott överallt.
  • Ignorera inte resten av kroppen. Flytta händerna runt hans rygg, axlar och nacke, och tryck bröstet upp mot hans.
  • Om du blir uttråkad med den franska kyss, blanda upp det med en mängd andra kyssar.
 2. 2
  Stäng a-frame. Detta är en annan sexig variant av den traditionella franska kyss. Stå på en fot eller två bort från din kille när du kysser, så att du har att luta in mot varandra och ta varandra för att komma närmare.
  • Du kommer att sluta gnugga höfterna mot din kille är varje gång du flyttar tillbaka efter att dra isär, och han kommer inte att kunna hålla sina händer på dig.
 3. 3
  Kyssa honom på andra delar av hans kropp. Kyssar är inte bara för läppar, älskling. Du ska slå din kille på ännu mer om du maximera dina kyssar förmågor genom att kyssa honom över hela kroppen. Om du bara göra ut, då kan du kyssa honom på halsen, bröstkorgen, och även på undersidan av hans örsnibbar.
  • Om du har tagit av sig sin skjorta, kan du försöka kyssa honom över hans linning.
  • Säg att du ska kyssa honom överallt - utom hans läppar. Det kommer att sätta igång honom ännu mer.
 4. 4
  Var inte rädd för att bita. När du har fått bekväm med din kille, kan du ta din kyssas upp ett snäpp genom att lägga till några lite kärlek tilltugg till din rutin. Bara prova några försiktiga bites på olika delar av killens kropp, och han ska sättas på ännu mer. Här är några ställen där bitande kommer verkligen förvandla din kille på:
  • Ge honom milda biter på sina örsnibbar.
  • Prova några milda bett på halsen - bara vara försiktig så att du inte lämnar ett märke.
  • Knapra på läppen i mitten av en kyss.
  • Om hans skjorta är avstängd, var inte rädd för att bita honom i bröstet, eller ens hans bröstvårtor. Bröstvårtor är en erogen zon för män också.

Slå honom i sängen

 1. 1
  Vara äventyrlig. För att sätta igång honom, måste du visa att du är för att koppla upp på det sätt som känns rätt. Om du vill ha sex på samma plats och samma position varje gång, då han inte kommer att vara så slås på när han skulle vara om du visade att du var för någonting. Här är hur man ska vara modig när du har sex:
  • Gör kärlek på nya platser. Välj en ny del av ditt hem att älska, checka in på ett hotell, eller älska i någon avskild eller skamliga plats. Han kommer att slås på av din äventyrliga anda.
  • Gör kärlek i nya positioner. Även om din kille kan älska det om du är på topp hela tiden, kommer han att älska det ännu mer om du blanda upp det och försök att ha sex i en ny position varje gång du kommer till sovrummet.
  • Få sexig i lite vatten. Make love i duschen, eller koppla upp i en pool eller bubbelpool. Din kille kommer att mer aktiverad om du kan vara sexig i nästan alla scenarier.
 2. 2
  Var spontan. Om du vill slå på din kille, bör du inte bara visa att du är för något, men att du är för något som helst. Om du bara äventyrlig på utsedda hook up tider, då det kommer att börja att känna sig som en rutin. Här är några heta sätt att vara mer spontan:
  • Haka upp när du är på humör, även om du är båda bara tittar på TV. Visa honom vad du vill och han ska följa dig till sovrummet.
  • Om du är på en offentlig plats och verkligen vill få det på, bara viska det i hans öra och gå någonstans mer privat.
  • Överraska honom när han vaknar upp eller komma in i duschen. Killar är alltid öppna för möjligheten att ha sex.
 3. 3
  Vara lite smutsig. Killar älskar det om du är bekväm nog med sig själv att vara lite smutsig. Oavsett om du pratar dirty, eller bara göra något oanständig, kommer han vara påslagen innan du kan slita av sig skjortan. Här är vad man ska göra:
  • Prova några dirty talk i sovrummet. Berätta för honom hur mycket du gillar vad han gör med dig och låt honom veta vad du vill.
  • Berätta för honom din sexuella fantasi, oavsett hur smutsig den är. Se om han kan uppfylla det åt dig.
  • Bind hans händer till bedposts och ha din väg med honom. Turas.
  • Gå till sex lager tillsammans och hitta den sexigaste underkläder möjligt samt några rekvisita. Ta ut dem när du känner för det.
 4. 4
  Ha kul med några nya kön scenarier. Varje kille är garanterad att vara påslagen om du blandar upp saker med lite rollspel eller oanständig scenarier. Provar olika scenarier kommer inte bara krydda upp ditt sexliv, men det kommer att låta har roligare och utforska era kroppar och önskemål på nya sätt. Här är några roliga scenarion att prova:
  • Låtsas att du är hans chef och chefen honom runt tills han låter dig göra vad du vill. Byta roller.
  • Försök att ha sex med nästan alla dina kläder på. Eller ha sex med bara en persons kläder på.
  • Låtsas att du är i en stor kamp och har makeup sex.
  • Sätta på lite vulgära kostymer bildar kön butik och prova några rollspel.
  • Klä upp riktigt formellt och låtsas att du går ut för ett speciellt tillfälle. Sedan ta varandras kläderna och gå för det.
 5. 5
  Se till att han alltid tänker på att haka upp med dig. Även när du inte ska ha sex, bör sova med dig aldrig vara långt från killen sinne. Oavsett om du är i en annan stat eller sitter över middagsbordet från honom, bör du alltid hålla honom aktiverad och vill ha mer. Här är hur man gör det:
  • Fortsätt titta sexigt. Oavsett om du har varit att koppla upp i månader eller precis avslutat din andra hook-up session, se till att hålla ser varmt, visar lite hud, och ta hand om din hygien så att din man alltid vill ha mer.
  • Se till att din man tänker på sex när du inte runt. Skicka honom en tillfällig smutsig text, ha telefonsex, eller bara ringa för att påminna honom om något sexigt som hände i sängen på natten innan.
  • Låt honom veta att du vill ha honom. Säg honom detta när det känns rätt, även om det är på ett ögonblick när du inte kan möjligen ha honom - det kommer att göra honom vill ha dig ännu mer.

Tips

 • Killar älskar självförtroende, så håll huvudet högt!
 • Var trevlig och lugn men samtidigt, kul.
 • Smile förföriskt.
 • Lär känna sina vänner. Chansen är stor att när han talar till dem, kommer de förmodligen säga något om dig också.
 • Drick två matskedar ofiltrerad äppelcidervinäger före lunch och middag, antingen rakt eller utspädd i vatten. Det är vad Fergie i Black Eyed Peas krediter för hennes tonas magen.
 • Ta bort din makeup med vaselin, det är hur Jennifer Lopez rengör och återfuktar ansiktet på samma gång. För ett miljövänligt alternativ, leta efter växtbaserad un-vaselin.
 • Lägg en klick av tydliga läppglans eller vaselin i fördjupningen i mitten av överläppen och i mitten av din lägre, det kommer att göra både ser fylligare. Picture perfect!