Wka

Hur du gör din egen skola planerare

Om din skola inte ger dig med en planerare, behöver du inte har pengar att köpa en, du tappade din, eller är du bara uttråkad med planeraren du har, kanske du vill göra din egen. Ta reda på hur i denna artikel.

Steg

Hur du gör din egen skola planerare. Hitta eller köpa ett anteckningsblock, spiral bunden är att föredra.
Hur du gör din egen skola planerare. Hitta eller köpa ett anteckningsblock, spiral bunden är att föredra.
 1. 1
  Hitta eller köpa ett anteckningsblock, spiral bunden är att föredra. Om du vill vara kreativ, hitta en med inkluderade mappar. På så sätt kan du lägga viktiga papper och andra saker i dem. Få en i din skola färgar om du förlorat det att verka mindre misstänksam om vissa lärare bryr sig. Om inte, ta någon gammal anteckningsbok som du vill och använda den.
 2. 2
  Skriv ditt namn på insidan, om du skulle tappa det. Skriv också din klass nivå och telefonnummer på insidan av omslaget. Se till att ditt schema är där också, lärare och alla i fall du förlorar det och någon råkar hitta den och lämna tillbaka den.
 3. 3
  Märk varje sida med ett datum, antingen av veckodagar eller datum i månaden. Försök att göra 3 dagar per sida och kombinera helgen i en kolonn. Se till att du håller det hela trevligt och organiseras efter datum.
 4. 4
  Gör ett avsnitt för din efter skolan schema. I denna plats skriva saker som dansträning, läxor, fiol praktiken, middag, etc. Också göra ett avsnitt där du lista dina tankar, mål och projekt. Det är där du kommer att sätta saker som passerar matteprovet, arbeta smartare inte hårdare, variabler för vetenskapligt projekt, etc.
 5. 5
  Uppdatera planeraren med din skola schema. (Särskilda evenemang, lediga dagar, semester, skollunch, etc.) Få en skola kalender och kopiera ner allt den säger, plus semester.
 6. 6
  Kom ihåg att skriva dina läxor eller saker att komma ihåg i det vardagliga och hålla den organiserade. Om du har läxor, skriv namn hemuppgift ned och dess förfallodatum. Om du inte har läxor, skriva inga läxor.
 7. 7
  Gör det trevligt! Vem säger att organisationen måste vara jobbigt? Dekorera locket med bilder, teckningar, eller vad! Gör en jätte collage på omslaget med skrot papper, klistermärken, ritningar och bilder. Sätt en jätte pratbubbla på framsidan och skriva "Planner" på det med stora bokstäver och din skola namn.
 8. 8
  Ha en bra tid med din planerare, och kom ihåg att använda det ofta! Inte slack inte av och glömmer att skriva ett uppdrag i det, oavsett vad. Alltid, alltid, alltid använda den för varje period.
 9. 9
  En mindre planerare kan vara mer praktiskt, så det inte alltid är i vägen! Använd en mini-notebook, men inte för liten med allt i det som du behöver. På så sätt kommer det att passa in allt och du behöver inte bära för mycket extra bagage.

Tips

 • Ett annat alternativ är att ta en pärm och fylla den med lösblad papper, som gör att fickor, mer utrymme för att dekorera locket, och du kan använda den om och om igen!
  • Tänk på att denna metod kommer att ta upp mer utrymme också.
 • Du kan göra det för skoldagar bara, varje dag, eller en speciellt för skollov.
 • Göra ett bokmärke eller hund-örhänge sidorna hjälper dig att vända rätt dag snabbt.

Saker du behöver

 • Notebook, företrädesvis spiral-bunden
 • En penna eller en penna eller ett annat skrivredskap
 • Kreativitet (tillval)
 • Ett bindemedel (tillval)