Wka

Hur du får tillsammans med din pojkvän mamma


Chansen är stor att om du har hittat till denna artikel, är du har problem när man försöker komma överens med din nya pojkvän mamma. Vad som följer är en lista över saker att tänka på när man försöker bygga upp och stärka din relation med henne.

Steg

Hur du får tillsammans med din pojkvän mamma. Leta efter det uppenbara svaret.
Hur du får tillsammans med din pojkvän mamma. Leta efter det uppenbara svaret.
 1. 1
  Leta efter det uppenbara svaret. Har ni två får i en kamp? Oavsiktligt bryta hennes favorit vas? Det kan vara en mycket enkel anledning till varför ni två stångas huvuden, och en enkel "Jag är ledsen" skulle kunna göra susen.
 2. 2
  Respektera henne. Inte märka henne inte som "elak, irriterande, parasitisk," eller något liknande. Hon är en person som kan ha blivit sårad i det förflutna eller kunde vara ont just nu... kanske från något du har gjort.
 3. 3
  Prata med din pojkvän. Fråga honom (på ett icke-hotfullt sätt) om hans mor ogillar dig eller om hon är upprörd över något. Om han har ingen aning, kommer du att gå solo på detta.
 4. 4
  Undvik direkt konfrontation. Du kanske vill prova utjämning över saker på ner lågt innan föra upp det direkt till sin mamma. Gör inte detta ett större problem än det egentligen är.
 5. 5
  Survey! Fråga din pojkvän, mamma, vänner, och vänners mammor för förslag om hur du ansluter med din mans mamma. De kan erbjuda dig några bra perspektiv om hur hon känner och vad som kan öppna upp henne för att gilla dig.
 6. 6
  Identifiera hennes "love språk." "The Five Love Languages", författad av Dr Chapman, ger god inblick i hur vissa människor bäst ge och ta emot kärlek. Dessa är faktiskt mycket effektiva och har hjälpt många i samma situation. Titta till tips avsnitt för idéer om hur man kan tillgodose varje älskar språk, och besöka www.fivelovelanguages.com för fria bedömningar.
 7. 7
  Möta musiken. Om ingenting verkar hjälpa (vilket innebär att du har gått till det extrema och gjort allt du kan) och din relation med din pojkvän mamma blir värre, om kan vara dags att suga upp och frågar henne vad som är fel.
 8. 8
  Acceptera nederlag. Om mamma vägrar att prata om det, inte kommer att släppa ett gammalt groll, eller har ologiskt resonemang för sin motvilja mot er, är det dags att tvätta händerna om henne och hela röran!
 9. 9
  Knyt ihop lösa ändar. I alla fall, berätta för henne (bara om det är sant) att du bryr dig om henne, och bara är intresserad av vad som är bäst för henne och hennes familj. Kom ihåg att denna sak mellan dig och henne inte är tänkt att vara ett krig. Det är tänkt att vara en relation. Hon kommer att uppskatta din vård och detta kan ändra hennes hjärta eller förstärka sin önskan att lära känna dig bättre.
 10. 10
  Räkna ut hennes personlighet om hon agerar menar mot dig vara försiktig!

Tips

 • Att vädja till din pojkväns mammas kärlek språket, be din pojkvän om hjälp att identifiera den.
  • Ord av bekräftelse: komplimang hennes matlagning, erbjuda uppmuntran, förstärka ett beslut hon gjorde, eller erkänna hennes unika perspektiv på ett ämne.
  • Quality Time: ha ett bra samtal, spela ett brädspel när du chattar, och placera fullständig fokus på henne om så bara för några minuter.
  • Ta emot gåvor: några synliga tecken på kärlek, kan vara fri, dyra, ofta eller sällan. Att föra henne en drink från Starbucks, köpa henne några nya scrapbook papper, eller ens ge henne gratisprover från Dillard som du inte vill.
  • Tjänande: erbjudande om att ta ut soporna för henne, hjälpa henne förbereda middag, eller titta på hunden när hon behöver en hundvakt.
  • Fysisk Touch: försöka krama henne när du ser henne (även om saker kan vara stenig i början). Klappa henne på ryggen, ge henne höga femmor för ett bra skämt.

Varningar

 • Se upp för ditt förstånd. Oroa dig inte så mycket om det att det gör dig sjuk. Det stammar bara din relation med din man och gör det svårare att älska sin mamma.
 • Skyll inte henne... åtminstone i början. Du kanske inte vet vad som händer, och hennes problem kunde köra mycket djupt.
 • Håll din pojkvän ut av det. Ja, be honom om råd och vad han tror kan gå fel. Men inte ger honom ett ultimatum, klandrar inte honom för stammen mellan dig och henne, och inte hota honom. Det är inte hans fel.

Saker du behöver

 • Stödjande familj, vänner och pojkvän