Wka

Hur du berätta för din pojkvän att du vill bromsa

Ibland kan en pojke vill utvecklas en relation snabbare än du gör. Berättar för honom att tona ner ett hack är mycket enkel, och dessutom behövs om du vill vara i en bekväm relation med honom. Pojkar är inte synska, så du måste tala om för dem om du vill bromsa.

Steg

Hur du berätta för din pojkvän att du vill bromsa. Samla dina känslor i förväg.
Hur du berätta för din pojkvän att du vill bromsa. Samla dina känslor i förväg.
 1. 1
  Samla dina känslor i förväg. Tänk på vad han vill göra som du tror är för fort och hur du känner det. Känner du dig som om han inte respekterar dig? Känner du bara obehagligt? Det kan vara till hjälp att skriva allt du tycker om det.
 2. 2
  Organisera dina känslor i några meningar till en punkt. Detta är så att du vet vad du ska säga till honom innan du säger det. Till exempel om du känner dig obekväm med hastigheten på förhållandet och tycker att han har respektlöshet dig, kan din paragraph gå ungefär så här: "Jag bryr mig om dig mycket, och du är en underbar kille, men jag vet inte gillar hur snabbt vi ska flytta. Jag bara känner sig obekväma med det, och jag skulle vilja sakta ner. Jag hoppas att ni kan respektera mig och samtycker till att sakta ner också. " Du borde skriva en egen baserat på vad du vill säga och hur du vill säga det.
 3. 3
  Fråga din pojkvän om du kan prata i enrum. Prata inte med honom framför hans vänner, eller han kan bli generad och arg. Ett bra ställe att prata är på ditt hus, men att låta dina föräldrar lyssnar på är inte en bra idé, de kan få fel uppfattning och tror att din pojkvän inte bryr sig om dig och bara vill komma i byxorna.
 4. 4
  Ease in i samtalet och ta itu med problemet. Det är när du berättar vad du planerat i steg två. Du kommer att vilja vara direkt men söt och taktfull. Hålla handen och tittar in i hans ögon när du pratar med honom kommer att visa honom att du bryr dig, men du är seriös. Skrik inte, utan talar till honom i en mjuk och allvarlig röst.
 5. 5
  Tillåt diskussion. Kom ihåg att en relation är en ömsesidig process, och han har känslor också. Låt diskussionen att besluta om en godtagbar lösning, men låt honom inte gå över dig. Poängen är att se till att din röst hörs också, inte att låta honom göra vad han vill. Också vara säker på att dina gränser är tydliga.
 6. 6
  Gör något roligt efteråt. När du har båda kommit till en rimlig lösning, gå ut och ha kul. Han kanske känner sig skyldig eftersom han inte visste att du kände som du gjorde, eller hans ego får blåmärken. Gå på bio, gallerian, parken, eller varhelst du går att ha kul och få honom att må bättre.

Tips

 • Låt honom veta att du fortfarande bryr dig.
 • Låt honom inte pressa dig till att säga okej.
 • Titta in i hans ögon när han talade med honom.
 • Var inte alltför konfronterande, vara direkt men mild.
 • Var inte rädd för att prata med någon du litar på om detta tidigare.
 • Låt inte alla vet, det är en privatsak

Varningar

 • Om din pojkvän är kränkande och vägrar att respektera dina gränser, sedan få ut av relationen snabbt. Se till att det finns vänner i närheten som kan hjälpa dig i fall han blir fysiskt.