Wka

Hur curl hår utan hår locktång

Många människor söker efter ett sätt att få vackra lockar utan att orsaka värmeskador. Här är ett enkelt sätt att skapa stora, vackra lockar utan värmeskador.

Steg

Hur curl hår utan hår locktång. Få strumpor (helst ren).
Hur curl hår utan hår locktång. Få strumpor (helst ren).
 1. 1
  Fukta håret. Se till att håret inte är för blött eller håret kommer inte att torka.
 2. 2
  Få strumpor (helst ren). Mängden strumpor varierar beroende på hur stor du vill att dina lockar. Om du vill ha stora lockar du ska få runt 5 eller 6 strumpor. Om du vill ha litet att du ska få 8 eller 9.
 3. 3
  Plattar håret. Se till att håret är rakt. Du kan använda en plattång, men det kan orsaka värmeskador. För att räta ut ditt hår kan du blöta håret lite mer och borsta alla tovor ut.
 4. 4
  Del håret. Detta gör det lättare att veta var man ska sätta dina lockar. Naturligtvis är detta valfritt. Detta är verkligen bara behövs för nybörjare. Men du kan också göra det om du har bråttom. Det kommer att göra processen mycket enklare.
 5. 5
  Hitta var du vill locka håret. När du har hittat det, placera din socka på området längst från din rot. Se till i slutet av ditt hår är i mitten av strumpan.
 6. 6
  Börja att krypa. Börja linda håret runt sockan. När strumpan blir ungefär en tum från din rot, knyt en inte med strumpan. Se till att knuten är tät eller det kommer ångra under natten. Oroa dig inte om know kommer ut om knuten är säker, det kommer att bo i.
 7. 7
  Upprepa. Fortsätt tills det inte finns mer hår att krypa. Spraya håret med hårspray, detta är valfritt. Sedan, bara somna.
 8. 8
  Ta ut dina strumpor. Nu bör du ha lockar. Du kan använda hårspray för att hålla dina lockar på plats. Men de bör stanna på båda hållen.

Tips

 • För att få silkier hår, tvätta det.
 • Om du tvättar det, se till att du gör det i förväg och utan balsam annars ska gå burrigt.

Saker du behöver

 • strumpor
 • medellång långt hår
 • vatten
 • en borste för att bena håret