Wka

Hur curl dina ögonfransar

Om du är född med rak eller halta ögonfransar, ta en ögonfransböjare! Denna ganska besynnerliga skönhet verktyg hissar ögonfransar och öppnar upp ögonen.

Steg

Hur curl dina ögonfransar. Applicera ögonskugga och eyeliner, låta den torka innan curling dina ögonfransar.
Hur curl dina ögonfransar. Applicera ögonskugga och eyeliner, låta den torka innan curling dina ögonfransar.
 1. 1
  Applicera ögonskugga och eyeliner, låta den torka innan curling dina ögonfransar. Mascara är alltid appliceras efter curling fransarna att undvika lash brott och nedsmutsning.
 2. 2
  Se till att dina ögonfransar är rena och torra. Försöker krypa våta fransarna kan resultera i "böjda ögonfransar" look.
 3. 3
  Öppna locktång och placera din övre fransarna inuti sin mun. Blunda en aning, sedan öppna den, alla fransarna skulle flytta in locktång mun. Håll alltid ögonfransböjaren så att munnen är parallell med dina fransar.
 4. 4
  Flytta locktång närmare ögat tills verktyget kommer till basen av fransarna, men inte över huden på ögonlocket.
 5. 5
  Håll ögonen öppna och långsamt stänga locktång. Dina ögonfransar ska fan ut jämnt över den övre baren. Om du någon gång känner nypa, justera locktång.
 6. 6
  Håll den stängda locktång för en långsam räkna till fem, hålla din hand och ansikte stadigt. Upprepa för ytterligare volym.
 7. 7
  Upprepa med det andra ögat.

Alternativ metod

 1. 1
  Ta din ögonfransböjare och använda en hårtork för att värma upp det.
 2. 2
  Försiktigt föra locktång till dina ögonfransar, men vara noga med att inte bränna dig.
 3. 3
  Curl enligt instruktionerna ovan.
 4. 4
  Hot curling kontaktpressar ibland dina ögonfransar, så du kanske vill använda en kall locktång efteråt för att komma närmare locket.

Tips

 • Rengör ögonmakeup bort av locktång regelbundet och byt locktång pad varannan månad.
 • Öva. Denna skönhet förstärkare tar lite tid att vänja sig.
 • För att undvika "bockade" fransar ser, använder locktång vid flera segment längs dina fransar så att varje "böj" mjukas upp och arbeta tillsammans för att krypa dina fransar upp i en mjuk båge. För att göra detta, börja vid basen av dina fransar, släpp sedan något och flytta locktång ifrån dig lite och kläm fast den igen, och så vidare.

Varningar

 • Aldrig dra locktång bort från ansiktet när det är fastspänd på dina ögonfransar, eftersom detta kan dra dina ögonfransar ur ditt lock.
 • Aldrig dela din ögonfransböjare med någon eller låna någon annans. Du kan få infektioner. Det kan verka som en av de saker som aldrig kommer att hända dig, men det kan och kommer om du delar papiljotter, mascara, eller borstar ögat. Dessutom, om du tror att du har en ögoninfektion, får det behandlade för att de kan, även om det är mycket ovanligt att de kommer, orsaka blindhet om, och endast om, de lämnas obehandlade.