Wka

Hur cosplay som Edward Cullen

Ni alla förmodligen har den där speciella någon som du desperat vill klä upp som Edward, mot hans protester och krav på att lämna dig bör du gå igenom med planen.

Nu kommer ingen att behöva kämpa över Edward, eftersom alla kan ha en på sin fritid! Här är en guide för din kille:

Steg

Hur cosplay som Edward Cullen. Ta hand om dig själv.
Hur cosplay som Edward Cullen. Ta hand om dig själv.
 1. 1
  Ta hand om dig själv. Visst, några ynka armhävningar, sit-ups, knäböj, eller vad du kan under dagen kan ta dig igenom veckan, men om du vill att skulpterade kistan måste du slå på gymmet och starta upp en bra träning rutin. Ingen kommer att säga att du ser ut som en grekisk gud med att en-pack.
 2. 2
  Håll en nära rakning. Om du vill imponera på din Twilight-tokig flickvän, måste du raka (eller vax) dina armar, bröst och rygg vid behov. Extra poäng för benen.
 3. 3
  Forskning håret och ögonen. Edwards hår är "bronsfärgad" och "rufsig". Du behöver antagligen inte färgen om ditt hår är inte skuggan, men du kan definitivt prova det stökigt hår look om du inte är sport att "göra redan. Edwards ögon varierar mellan guld och svart beroende på om han har haft blod, men om du har gröna ögon som kommer att fungera bra eftersom det är hans ursprungliga ögonfärg som en människa.
 4. 4
  Försök att vara så blek som möjligt. Om du är naturligt solbränna, kanske du kanske vill välja en Jacob Black utseende snarare än en Edward, eller så kan du använda hud blondering som du kan köpa på någon bra skönhetssalong.
 5. 5
  Smile. Edwards varumärkesskyddade 'snett leende "låter löjligt, men du kan få det att fungera om du försöker tillräckligt hårt. Du måste se ut som en del av ditt ansikte är att ha en stroke, och den andra är i Loony Bin och ler utan anledning. Det är klokast att du går utan leende.
 6. 6
  Ha en strålande leende och raka vita tänder. Se till att du borsta ofta. Försök också vitare tänder så de är särskilt ljusa.
 7. 7
  Håll det elegant. Bär Cullen s färger som är Greys, vita, Silvers och mörkare Blues. The Cullen färgpalett är en Arctic Wolf mönster.

Tips

 • Alltid raka ditt ansikte! Om du inte kan bry sig om att raka resten av din kropp som en simmare, åtminstone gå för en smidig rent utseende Edward alltid hävdat.
 • Att lära någon nåd och flöde för dina rörelser skulle hjälpa. Edward är en graciös djur, men snabbt när han behöver vara.
 • Låt dig inte luras av Robert Pattinson (skådespelaren som spelar Edward i Twilight filmen). Du behöver inte se ut som honom att vara Edward.

Varningar

 • Varning för flickor: den här artikeln kan faktiskt förvandla din pojkvän till ett "ex" snarare än en "Edward".
 • Faktiskt inte köra supersnabb. Det är väldigt farligt.
 • Det är inte heller en bra idé att berätta för tjejerna att du tittar på dem sova.