Wka

Hur berätta om en tjej gillar dig (tonåringar)

Hur berätta om en tjej gillar dig. De perfekta tips för att se detta!

Steg

Hur berätta om en tjej gillar dig (tonåringar). Försök att få ögonkontakt med henne, om hon ser tillbaka visar det ett tecken att hon gillar dig, inte hålla det för länge, leder detta till obehagliga känslor.
Hur berätta om en tjej gillar dig (tonåringar). Försök att få ögonkontakt med henne, om hon ser tillbaka visar det ett tecken att hon gillar dig, inte hålla det för länge, leder detta till obehagliga känslor.
 1. 1
  Försök att få ögonkontakt med henne, om hon ser tillbaka visar det ett tecken att hon gillar dig, inte hålla det för länge, leder detta till obehagliga känslor.
 2. 2
  Prata med henne när du ser henne. Försök att inte närma sig henne omedelbart eftersom detta bara visar clinginess. Om hemma hos henne, försök att komma ganska nära henne. Om hon inte har något emot det, visar detta tecken på intresse.
 3. 3
  Rör henne när du pratar med henne på platser som gör henne känna sig bekväm, liksom hennes arm, rygg eller sidan. Rör henne inte för mycket men, hon kanske tror att du är lite av en krypning!
 4. 4
  Tjejer älskar när du kramar dem från bakom midjan, men gör inte detta om du inte är tillräckligt nära. Bara röra händerna regelbundet och se till att hon är bra med det.
 5. 5
  Om du är ganska bra vänner, kan du försöka att röra vid hennes kind eller bara flytta håret ur hennes ansikte, som kommer att visa några tecken på passion och lust, som flickor alltid älska. Även om hon är klädd i en skjorta med en design / mönster på det, aldrig försöka hitta ursäkter för att titta på hennes bröst.
 6. 6
  Försök att hitta tid för att prata med henne privat. Lekfullt flirta med henne och ge henne ditt nummer (Helst mobil) när du tror att du är redo.
 7. 7
  Vila handen på hennes ben. Hon skulle oftast inte tänka, men om hon drar benet bort visa att du är passionerad och säga förlåt. Ge inte upp bara ännu dock. Fortsätt att försöka vinna henne.
 8. 8
  Komplimang hennes outfit. Det gör alltid en tjej rodna. Kör fingrarna längs hennes ryggrad. Det skulle definitivt slå henne!
 9. 9
  Kontrollera om hennes elever vidgas. Detta visar alltid tecken på kärlek och tillgivenhet.
 10. 10
  Roa henne på vissa sätt. Försök att få henne att skratta, men kom ihåg, alltid vara dig själv. På så sätt får du veta om hon älskar dig för vem du egentligen är.
 11. 11
  Aldrig försöka vara elak mot henne. Det fungerar aldrig. Hon kommer bara att känna den känslomässiga hat du ger henne och kommer förmodligen sluta hata dig.
 12. 12
  Försök att göra ett drag på henne. Först bara fråga henne om hon vill se en film eller något. Detta är den typ av oväntade date tjejer gillar. Medan du är på din speciella plats, försök att kyssa henne. Om hon drar sig undan från dig, bara gå ut och berätta för henne hur du verkligen känner. Försök göra det riktigt passionerade och känsloladdade eftersom detta kommer att få henne att falla för dig.
 13. 13
  Ändra aldrig själv för henne. Hon har bara att lära sig att acceptera dig som du är.
 14. 14
  Om du ser henne med hennes vänner, närma sig dem och försöka få henne att stå ut. Få henne att känna speciell jämfört med hennes vänner. Försök att prata med sina vänner också, men ge henne mest uppmärksamhet.
 15. 15
  Aldrig prata illa om henne till dina vänner. De kan Hugg dig och berätta vad du har sagt om henne.
 16. 16
  Tjejer älskar sexuell uppmärksamhet så försök att få lekfull med henne. Detta kommer att ta henne förbi den punkt slås på.

Tips

 • Var alltid trevlig och artig. Säg hej när du ser henne.
 • Berätta för henne att du tycker att hon är vacker på ett oväntat ögonblick. Se till att ingen är runt omkring dig. Om du inte kan se allvarlig, då är du verkligen inte.
 • Berätta för henne att hon ser bra ut, men inte låta som en krypning i processen.
 • Skämta med henne.
 • Lämna henne inte ensam när du med henne, kommer hon att tro att du är bara inte intresserad och bara ville få ihop så att du kan dra nytta av henne.
 • Inte rusa in i saker, men försök att kyssa henne när du har fått hennes uppmärksamhet.

Varningar

 • Om hon visar inga tecken som helst intresse (Ex: när hon rör sig bort när du rör henne eller ignorerar dig), inte tvinga henne att gilla dig, gå vidare!
 • När du först berätta för henne, om hon är riktigt tyst eller blyg omkring dig ett tag, det är normalt. Vad är inte normalt om känslan lite pinsamt när en vän säger att de gillar dig?
 • Försök inte att tvinga henne att gilla dig. Detta kan leda henne till kraftigt ogillar du.
 • Var inte alltför flörtig. Detta kan leda till att hon tänker du bara kanske vill ha något sexuellt eller så att du bara gjorde det för att skryta om.