Wka

Hur berätta om en flicka har en crush på dig

Att försöka se om din kärlek gillar dig eller inte? eller bara vill veta?

Steg

Hur berätta om en flicka har en crush på dig. Titta över på henne.
Hur berätta om en flicka har en crush på dig. Titta över på henne.
 1. 1
  Titta över på henne. Är hon stirrar på dig? Om hon gillar dig och märker att du tittar på henne att hon kan antingen dra blicken bort snabbt eftersom hon är blyg eller generad eller försöka hålla den.
 2. 2
  Kolla hennes vänner. Är de fnittra när de ser dig omkring? Ser de som om de vet något du inte? Eller ser du någonsin henne berättar hennes vänner en hemlighet och snabbt tittar på dig?
 3. 3
  Titta runt. Är flickan alltid omkring dig där du är? Det är ett tecken på att hon vill vara nära dig.
  • Om hon är blyg, kan hon titta på dig som om hon längtansfullt vill säga ett ord till dig, men är för pinsamt att säga det.
 4. 4
  Tillkännagivande om hon försöker prata med dig. Om hon är social, kan hon försöka prata med dig så mycket som möjligt.
 5. 5
  Titta på henne. Hon kan försöka imponera på dig, som att bära håret i en annan stil, visar upp på något som löpning eller fotboll eller kanske ha "cool" kläder.
 6. 6
  Titta efter rodnar. Detta kan vara svårt att fånga, men hennes ansikte någonsin gå rosa eller rött när du runt? Ser hon ut att hon är varm när du är runt och försöker svalka, vilja dricka vatten? Också, inte försöka och få upp i hennes ansikte och se om hon rodnande, som kunde göra flickan obekväma.
 7. 7
  Har snubblar hon en hel eller stamma när hon ser dig?
 8. 8
  Ibland, om du verkligen gillar en tjej som du kan behöva be henne om hon gillar dig. Inte alla tjejer känner sig bekväm nog att ta första steget.

[[Media: Media: example.ogg-- 22:41 den 11 mars 2013 (UTC) - 22:41 den 11 mars 2013 (UTC) - 22:41 den 11 mars 2013 (UTC)]] == Tips ==

 • Om du gillar henne tillbaka och om flickans blyg, kanske du måste ta första steget
 • Om du inte gillar henne tillbaka, vara snäll mot henne bara säga något i stil med "'Catie" Jag är ledsen, jag tycker inte om dig. Du är en stor flicka, det är bara jag är inte redo för den relationen ännu. " Flickor hjärtan är mycket känslig och lätt att bryta, så om du hamnar gilla henne i framtiden och du sa något elakt till henne som "jag inte gillar dig, varför skulle jag någonsin?" då hon inte kommer att gilla dig (förmodligen). ring 6514588228 för mer information
 • Agera inte som om hon är från en annan planet. Inte ignorera henne helt, heller. Hennes hjärta kommer förmodligen att bryta.
 • Om du vill tipsa en tjej du gillar henne eller be henne om hon gör, skulle vissa tjejer gillar inte det om du konfronterar dem om det under lunchen eller klass. Prova någonstans mer privat.
 • Aldrig ser ut som en fegis eller hon kommer förmodligen hata dig, agera normalt.


Jag gillar en tjej som heter Emma Johnson och mitt namn är Cameron Barrientes och jag har fyra flickvänner och jag vet att hon gillar mig för en av mina vänner berättade för mig att hon gillar mig och hon är vän med Emma Johnson men när jag frågar henne ut i kommer att dumpa alla mina flickvänner eftersom hon hatar att bli lurad på och hur jag fick för flickvänner är........................ Bara leta efter kroppsspråk om hon kommer nära dig Det betyder att hon tycker om dig om hon kommer nära dig och ändrar sig och flyttar bort från dig Det betyder att hon var redo att kyssa dig och jag fick kysst av fyra flickor AT skolan under tidsfördriv och jag är bara 13 år och alla mina väninnor är 12 år någon tjej LÄSER DENNA ringa detta nummer 651-283-0651 OCH jag ger dig några steg på hur man vet om en pojke gillar dig och vill FÅ EN KISS FRÅN DIG MINNS FLICKOR UT DÄR GLÖM INTE ATT CAL 651-283-0651

Från Cameron BARRIENTES