Wka

Hur berätta om det är en bekant, vän, fruktdryck, eller kärlek

Tror du är i? Läs dessa steg för att hjälpa till att ta reda på.

Steg

Hur berätta om det är en bekant, vän, fruktdryck, eller kärlek. Fråga dig själv varför.
Hur berätta om det är en bekant, vän, fruktdryck, eller kärlek. Fråga dig själv varför.
 1. 1
  Fråga dig själv varför. Älskar du att pojken för han känns alldeles varm och fuzzy inuti dig själv eller för att han är på fotbollslag? Gör det flickan ditt hjärta fladdra för att hon är söt och förstår dig eller för att hon är en populär cheerleader? Tänk på det.
 2. 2
  Räkna ut varför de gillar dig (om de gör som du, är det). Är din kärlek en bra person som inte skulle skada dig för världen eller är han / hon någon som får du göra din kropp är perfekt och skulle dumpa dig så snart du fått några pounds "? Fråga dem eller stoppa den främre av din skjorta med lite bomull och se vad som händer.
 3. 3
  Vill du känna äkta tillgivenhet för denna person eller använder du dem som en flyktväg? Säg att du bara fick dumpad av någon. Du träffar någon annan som du automatiskt tror är ONE. Men du är förmodligen bara lurar dig själv eftersom du inte har kommit över din senaste kille / flickvän. Ta din tid, bedöma situationen och avgöra om din kärlek är verklig.
 4. 4
  Om du pratar om ibland, eller i skolan du vinkar i korridorerna, är denna person sannolikt en bekant. Du är bekväm nog runt dem för att sätta dig där ute för lite. Du kan nonchalant konversera, men det är troligt att du inte hamnar i djupa samtal om känslor. För flickor, de flesta av oss bara be om kärlek intressen etc.
 5. 5
  Om du tillbringar mycket tid med dem, hjälpa dem med problem, eller ens känner några personliga saker om dem, skulle denna person troligen betraktas som en vän. Om du känner öppna runt dem och du är inte rädd för att prata med dem, det är ett gott tecken. Denna person är också förmodligen en vän om du vet att de gillar att prata med dig också. För killar, gör du saken killen handskakning. För flickor, krama dig som en hälsning och ett adjö.
 6. 6
  Om du är mycket vänligt med dem, erbjuda sig att hjälpa till på något sätt, eller märker fysiska attraktioner till denna person, är det troligt att de är din kärlek. En hel del krossa egenskaper kommer med fysiska / emotionella attraktioner, så detta är ett tydligt tecken på din kärlek.
 7. 7
  Beroende på omständigheterna, om du är i en relation med denna person, kan det vara kärlek. Ett av de bästa sätten att berätta om du är kär är om du lägger dem i en mycket stor prioritet i ditt liv, och menar det. Till exempel, om du är villig att dela något speciellt med den här personen, kan det vara ett tecken på kärlek. Beroende på vad din idé om kärlek är, bör du kunna berätta hur du känner om denna person.

Tips

 • Använd inte alkohol eller droger för att göra din kärlek som du mer. Om det är vad det tar att få sin tillgivenhet då de inte förtjänar det.
 • Hjälp honom med hans problem.
 • Kysser inte någon att det är roligt. Kysser någon ofta kan göra att personen tror att du menar allvar med honom eller henne. Men, i fallet av relationer, kan kyssa dem alltför mycket få dem att tänka att du är bara med dem på grund av deras läppar eller fysisk / intima saker i allmänhet.
 • Om du känner sin kärlek som är bra... men om du inte får respekt, omsorg, hängivenhet, och ömsesidig kärlek från den andra personen, att de inte är rätt för dig. Acceptera det och gå vidare, det är lättare än att vara i förnekelse.
 • Försök att inte alltid vara bredvid honom.
 • Ge inte bort för mycket! Vissa killar gillar tjejer som spelar svårfångad.
 • Om du tror att du inte kan sluta älska dem, se om en vän kommer att få reda på vem de vill. Detta sätt, om du gör ett drag, kommer du ser inte dum, eller skämmas över det.
 • Om han / hon bara samtalar med dig när de går igenom en "ekonomisk påfrestning" eftersom de vet att du kommer att erbjuda ditt ekonomiska stöd det inte är kärlek. Du bara används! CUT honom / henne AV!

Varningar

 • Inte gå och få ditt hjärta krossat över en söt kille / tjej. Inte någonsin känna att du behöver en relation, eftersom att vara singel kan vara precis så roligt.
 • Inte få dina förhoppningar upp för en person som befinner sig i en relation med någon annan. Hur vet du att han eller hon inte kommer att göra samma sak för dig om du två datum?
 • Om du gillar någon och de gillar någon annan, känner mig inte avvisas. Du behöver bara ge det tid.