Wka

Hur avgöra om du ska dumpa din lever på lång sikt pojkvän

Hur man väljer att dumpa din långsiktiga pojkvän.

Steg

Hur avgöra om du ska dumpa din lever på lång sikt pojkvän. Tänk på dina känslor.
Hur avgöra om du ska dumpa din lever på lång sikt pojkvän. Tänk på dina känslor.
 1. 1
  Tänk på dina känslor. Bryr du dig verkligen om honom längre? Behandlar du fortfarande honom som du gjorde när du var ny och spännande? Berättar du fortfarande honom hur söt han är, och att du älskar honom?
 2. 2
  Kolla in honom. Behandlar han dig annorlunda än tidigare? Är detta bra eller dåligt? Pratar han fortfarande med dig, berömma dig, eller komma ihåg din födelsedag eller Alla hjärtans dag?
 3. 3
  Kom ihåg, relationer är ett två personers arbete. Om du inte kan svara på dessa frågor ärligt, be om råd från dina vänner, din mor, även annan personlig vuxen du litar på.
 4. 4
  Vet vart du ska. Vad är dina mål? Om du har varit tillsammans länge nog, kommer du att kunna fråga honom om hans egna mål. Se om de ställer upp. Oavsett hur mycket du älskar honom, om du aldrig kommer att vilja samma saker, kan det vara dags omvärdera din relation. Som sagt, vissa par gör det att fungera - så inte vara förhastat!
 5. 5
  Om du gör allt arbete för att få det att fungera, ärligt tycker om dumpning honom. Även om dina vänner kan ge bra råd, är du en individ, som är han. Tänk på det länge och väl innan du gör något.
 6. 6
  Prata med honom. Ibland är det inte allt det du ser på TV. Om han känner på samma sätt som du gör, kanske ni kan avsluta det lugnt.
 7. 7
  Skriv ut dina tankar. Ibland ser det på papper hjälper rationalisera ditt beslut. Du kan ha en pro / con kolumn och väga det. Skriva det på papper först kan också vara lättare för dig att prata med honom eftersom du har dina tankar på plats.
 8. 8
  Förutom känslor, det finns vissa praktiska och juridiska aspekter att tänka på också. Om du bestämmer dig för att bryta upp, kommer en av er måste flytta ut. Vem namn är det hyresavtal som, eller som äger fastigheten? Tänka ut det i förväg kommer att göra det lättare. Om du är en rörlig, försöka tid ditt drag så nära break-up som möjligt, eller ordna bo med vänner eller familj så att du har utrymme och avstånd. Också tänka på vilka ägodelar är ditt, som är hans, och som är samägd. Delar du ett bankkonto, kreditkort, eller någon annan ekonomi? Hur är det med kabel räkningen eller elräkning? Tänk framåt och planera din ekonomi.

Tips

 • Var säker på hur du känner dig. Dess lätt att vilja gå tillbaka till hur det var (särskilt om någon av er har flyttat ut och / eller söker efter en ny plats att leva), men du måste påminna dig själv om att ingenting värt att göra kommer att bli lätt.
 • Verkligen tänka på det. Gör inte något utslag som kan förstöra en perfekt bra relation. Prata med honom.

Varningar

 • Använd inte bryta upp som ett vapen. Om du berättar för honom att du vill bryta upp bara så att han kan se saker på ditt sätt du är en orättvist förspänna situationen. Att tvinga en person till en viss ståndpunkt kommer att förlora hans förtroende och potentiellt förstöra någon framtid du kan ha.

Saker du behöver

 • Tid
 • Familj och vänner
 • Tillval - penna och papper