Wka

Hur att trösta din flickvän när hon är upprörd

Slutligen, en guide med konkreta saker du kan göra för att trösta din flickvän! Inga mer vaga instruktioner om att berätta för henne att du älskar henne, dessa är tydliga och alltid fungerar. Oavsett om hon är sjuk, ledsen eller rädd, att följa dessa steg är säker på att få henne att må bättre. Dessa är gulliga, idiotsäkert sätt att muntra upp henne och göra dig hennes hjälte.

Steg

Hur att trösta din flickvän när hon är upprörd. Fråga henne vad som är fel.
Hur att trösta din flickvän när hon är upprörd. Fråga henne vad som är fel.
 1. 1
  Krama henne. Kramar fungerar för varje person, i alla situationer. Hitta ett privat ställe där hon kan lugna ner och dra henne mot dig, men inte kväva henne. Vara fast men varsam-mjukt gungande eller rygg klappa är bra om du har varit tillsammans ett tag. Poängen med kramar är att få henne att känna sig trygg och skyddad.
 2. 2
  Distrahera henne. Tala i en låg, mjuk röst och vänder sin uppmärksamhet bort från det som är upprörande henne. Att få henne att prata med dig är bra, men en konversation är ibland omöjligt, särskilt om hon gråter. Även om hon inte svarar, kan du hålla porlande försäkringar i hennes öra.
 3. 3
  Fråga henne vad som är fel. Om hon inte vill berätta för dig, inte pressa henne inte. Men att ha en uppfattning om vad som är upprörande henne kan hjälpa dig att lindra sin rädsla, sorg, etc.
 4. 4
  Lätt att röra underverk. Även om du är bara en vän, dessa fysiska handen är så små att de inte kommer att verka alltför tillgiven. Om du håller händerna, med tummen gnida små cirklar på baksidan av hennes hand. Löpning du tummen över knogarna har samma effekt. Placera en hand på korsryggen går längs med det första steget, och du kan lätt hålla henne mot dig på detta sätt. Försök också strök hennes hår.
 5. 5
  Ha tålamod. Om din flickvän är öppet snyftande, kan det ta henne ett tag att gråta ut sig. Fortsätt så här så länge det behövs, tills hon lugnat sig. Hon kommer att älska dig för det.

Tips

 • Kom ihåg att detta handlar om att göra henne att må bättre, inte en möjlighet för dig att göra dig verkar mer attraktiv i hennes ögon. Se till att hon accepterar allt du gör och respekterar hennes gränser.
 • Försök att hitta en privat plats-hon absolut inte vill synas gråta offentligt, och det kommer att hjälpa henne att fokusera på dig.
 • Om hon är kortare än du, det är alltid sött att stoppa huvudet under hakan när du kramar. Kom ihåg att hennes ansikte måste vridas åt sidan eller det kommer inte att fungera.
 • Ett annat anbud flytta är att luta hakan så att hon ser dig i ögonen.
 • Återigen, små handen! Experiment för att se vad hon gillar bäst och när. Om det är en läskig film, sätta din arm runt henne och ge en klämma kan vara allt som behövs, men trösta en gråtande flicka är helt annorlunda (Tips-gång tårarna torkar upp, du kan lätt stroke hennes kind eller spåra hennes läppar.)
 • Om ni två är verkligen nära, försiktigt torka tårarna borta. Det tröstar oftast någon och är en romantisk gest för en pojkvän.
 • Några tjejer säger att de vill vara ifred när de gråter, även om de vill bli tröstade. Det är svårt att avgöra om de verkligen vill att du gått eller inte, så håll dig på avstånd men inte gå för långt när hon senare skulle ändra sig.
 • Liknar den sista spetsen, får flickor som är rädd / nervös ljuga om det och säga att de inte är. Om din flickvän gör detta, är hon förmodligen inte så rädd och din bästa insats är att gå med en retsam svar. Smile retsamt och säga, "Oroa dig inte älskling, jag ska skydda dig," eller något liknande. Detta är ett bra tillfälle att spela upp din 'bad boy' sida.

Varningar

 • Om hon inte är den känsliga typen, kan hon vara generad över att ses gråta eller förneka att hon är upprörd. De flesta tjejer behöver en axel att gråta på, men om hon är upprörd över att bli upprörd sett, då är det bäst att ge henne vad hon vill och försäkra henne om att det är okej att gråta eller vara rädd.
 • Om hon gråter eller rädd, kanske hon vill inte prata om vad som stör henne. Tryck inte henne för svar.
 • Var försiktig med att använda humor för att lätta upp stämningen. Hon kanske uppskattar dina ansträngningar, men det är mycket möjligt att något skämt du knäcka kommer att falla platt.
 • Medan kramar är bra, är kysser inte alltid lämpligt. Om hon vill kyssa dig hon kommer.
 • De flesta tjejer kommer att uppskatta dina försök att trösta dem, men vissa föredrar att vara ensam när de är upprörda. Om de agerar gillar eller säger att de vill vara ensam, backa och ge henne lite utrymme. Gå inte för långt, eftersom hon skulle ändra sig senare.