Wka

Hur att sluta stirra på en flickas bröst

Många killar kan inte hålla sina ögon front och center när du pratar med det motsatta könet. Det kan vara respektlöst, speciellt om flickan märker stirrar, så det är en bra idé att lyfta blicken för att möta hennes ögon. Att sluta stirra på en flickas bröst, prova följande metoder.

Steg

Hur att sluta stirra på en flickas bröst. Ha ögonkontakt med henne när du pratar med henne.
Hur att sluta stirra på en flickas bröst. Ha ögonkontakt med henne när du pratar med henne.
 1. 1
  Ha ögonkontakt med henne när du pratar med henne. Notera färgen på ögat, oavsett om det är spräcklig, hur den formas, vilken typ av ögonskugga hon använder (om någon), om hon bär mascara, om hon blir kråksparkar, etc. Endast göra långvarig ögonkontakt om det är lämpligt, stirrar ner en tjej du just träffat är inte artigt, heller.
 2. 2
  Memorera hennes ansikte. Låtsas att du måste ge sin beskrivning till en tecknare och fixera på hennes ansiktsdrag. Notera färgen på ögonbrynen, formen på hennes näsa, bredden på hennes kindben, huruvida hon har fräknar eller födelsemärken, etc. Om du är en artist, försöka memorera ansiktet tillräckligt bra för att kunna skissa det senare. Återigen, försök att inte stirra. Håll dina ögon blick naturligt och låt den flit runt landskapet omkring dig två också.
  • Detta uppnås bäst genom att titta på hela hennes ansikte på en gång och mentalt notera sina olika funktioner, inte genom eyeballing varje område av ansiktet individuellt. Var speciellt noga med att inte stirra på hennes läppar, eftersom detta också kan tas på fel sätt.
 3. 3
  Stare åt sidan som om du i tankar. Om du inte känner henne så bra eller känner att du har stirrat för länge, växlar mellan att titta på hennes ansikte och tittar åt sidan som du tänker eller komma ihåg någonting. (Tittar upp och åt sidan är särskilt effektivt, eftersom det håller dina ögon från att förirra sig nedåt.) Även om detta kan kännas konstigt för dig i början, det är mycket vanligt att människor att gå vilse i tanke så här när de talar.
 4. 4
  Gå vilse i konversationen. Prata med henne om något - filmer, skola, händelser, eller vad som intresserar dig tillräckligt för att distrahera dig från hennes bröst. Öva konsten att bra samtal och aktivt lyssnande.
 5. 5
  Om du är frestad att låta ögonen herrelös, påminn dig själv om konsekvenserna:
  • Du kan få ett pinsamt från att titta för länge på hennes bröst.
  • Hon kommer förmodligen tro att du är bara intresserad av henne som ett sexobjekt och du kommer förmodligen att förlora någon chans att fråga ut henne eller. Sabba inte det nu, Romeo.
  • Andra människor kommer att märka din stirrar och börjar skratta bakom ryggen.
 6. 6
  Låtsas att hon är din mamma. Om allt annat misslyckas, bilden din mammas ansikte i stället för hennes. Det borde hålla dina ögonglober squared ordentligt över axlarna.

Tips

 • Om du har svårt att se på hennes ögon, stirra på utrymmet mellan dem eller strax ovanför dem.
 • Det är okej att kasta en blick på hennes urringning gång på ett tag, men inte stirra. Chansen finns, om hon bär en urringad tröja, vill hon lite uppmärksamhet från män - men hon vill inte känna creeped ut.

Varningar

 • Detta är för flickorna. Det är en sådan sak som kallas Aspergers syndrom. Det är en del av det autistiska spektrat, och en av de viktigaste punkterna att komma ihåg är att om en kille har det, är ögonkontakt sannolikt att bli ett nej. Detta innebär att han är både snygga och inte titta på samma gång.