Wka

Hur att säga ja när en kille frågar dig ut

Kanske du inte riktigt vet vad jag ska säga... Uppenbarligen, ja är en del av det, men borde du säga något annat? Hur ska du agera?

Steg

Hur att säga ja när en kille frågar dig ut. Fundera på om du verkligen skulle vilja hittills den här personen eller inte.
Hur att säga ja när en kille frågar dig ut. Fundera på om du verkligen skulle vilja hittills den här personen eller inte.
 1. 1
  Fundera på om du verkligen skulle vilja hittills den här personen eller inte. Har han en bra personlighet som du är attraherad av? Lockas du verkligen till honom eller är du bara smickrad att någon skulle fråga ut dig? Skulle du överväga att verkligen starta en seriös relation med honom eller inte?
  • Om du svarat ja på de flesta av dessa frågor, kanske han är någon du skulle vilja komma in i en relation med. Men det är bäst att du lär känna honom bättre om du inte redan känner honom tillräckligt väl för att gå ut med honom.
  • Om du svarat nej på de flesta av dessa frågor, kanske du bör ompröva ditt svar till honom. Du kan minska eller du kan ta chansen och gå ut med honom, men kom ihåg att se till att du väljer ett svar som gör dig glad och att du inte kommer att ångra senare.
   • Gå inte ut med killen bara för att synas sval eller få dig att må bra om dig själv. Genom att acceptera hans inbjudan, har du börjat något med honom, och du kan inte avsluta det grymt efter en dag med honom. Tänk på att pojkar är inga leksaker - de har sina egna känslor också, och du bör respektera det. Även om folk hör om detta - vilket de troligen kommer - kunde de kommer att tänka på dig som en grym, hjärtlös människa, och ditt rykte vara förstört på grund av ditt eget dåligt val.
 2. 2
  Om du inte kan bestämma, be om en dag eller en lektion att tänka på erbjudandet. Om killen inte kan respektera det, kanske du inte bör överväga att dejta honom alls. Men om han verkligen älskar dig, och han respekterar din begäran, är denna handling en annan kvalitet om honom som du kan överväga.
 3. 3
  Om du är säker på ditt svar, vara positiv och enkel. Låt din mening vara väl genomtänkt och undvika katten kring het gröt, annars kommer han att bli förvirrad och kanske lite ont. Avstå från att tala om honom något till tonerna av "Tja, är det något annat jag kan göra värre?" eller "Jag ska gå för det." Medan den första meningen är uppenbar, förmedlar den andra en ovilja som kunde ge honom en känsla av osäkerhet om sig själv och nervositet. Försök istället för en fras som liknar "Ja, jag skulle gärna!"
 4. 4
  Arbeta ut ett sätt att träffas igen snart. Eller - om han har en händelse - ge honom ditt telefonnummer och hoppas på det bästa.

Tips

 • Alltid vara positiv du vill träffa dem. Ingenting är värre än en dag uppbrott.
 • Var stark i ditt beslut, byt inte sista minuten.
 • Vet var du vill det hela att gå.
 • Var så snäll som möjligt.
 • Om du fortfarande inte säker på vad jag ska säga, bara le och säga "säker!"
 • Undvik skvaller riktar ditt beslut.
 • Säg inte en massa människor, i fall något går fel
 • Gör inte en stor affär och börja skryta.
 • Om du säger nej om ursäkt och ge honom en kram eller kyss och ett blygt leende.