Wka

Hur att rengöra naglarna

Dina naglar kan göra en massa saker. De kan hållas kort eller vuxit mycket lång, målat eller gjort nail art med, och mycket mer. Tyvärr, smutsiga fingernaglar allvarligt begränsar dina chanser att 1. gör något av ovanstående, och 2. ser varmt. Så om du vill veta hur man korrekt att rengöra dina naglar, bara läsa på!

Steg

Hur att rengöra naglarna. Få någon hård smuts från under naglarna med en av dessa skarpa spik rengöringsmedel som ibland kommer med nagelklippare, eller något liknande.
Hur att rengöra naglarna. Få någon hård smuts från under naglarna med en av dessa skarpa spik rengöringsmedel som ibland kommer med nagelklippare, eller något liknande.
 1. 1
  Få någon hård smuts från under naglarna med en av dessa skarpa spik rengöringsmedel som ibland kommer med nagelklippare, eller något liknande. Var mycket försiktig rengöring naglarna med vassa föremål, du kan ibland skada dig själv. Var mycket noggrann-get varje fläck av smuts ut från under dina naglar. Också vara i ett väl upplyst rum hjälper dig se smuts i dina naglar mycket lättare.
 2. 2
  När undersidan del av dig naglar är rena, få de övriga delarna ren. Använd en ren tandborste och tvål och vatten. Skrubba naglarna hårt, och allt över även under dina naglar. Oroa dig inte om att få nagellack utanför som kommer senare. När du är klar, tvätta händerna för att bli av med tvål och smuts, klappa händerna torra.
 3. 3
  Nu, med hjälp av en förstärkning nagellack remover och bomullspinnar / våtservetter, skrubba naglarna hårt för att bli av med varje uns av nagellack kvar på dina naglar. Börja från basen av nageln och arbeta upp, inte att förglömma att göra sidorna. Kartlägg dina naglar efteråt för något mer nagellack.
 4. 4
  Blötlägg dina naglar i en skål med varmt vatten och diskmedel i ca 3 minuter. Inte händerna, bara naglarna. Se till att vattnet inte är för ljummet eller skållning varm-en bra temperatur, någonstans mittemellan. Ha tålamod och prata med någon eller titta på TV medan dina naglar är i skålen.
 5. 5
  Tvätta händerna igen, denna gång mycket noggrant med massor av tvål och varmt vatten. Klappa dem torra, inte gnugga dem, och gnugga på vissa rika handkräm som doftar gott och är riktigt bra för din hud. Klipp dina naglar om du håller dem kort, eller lämna dem om du odla dem. Se till att naglarna är alla helt jämn. Avsluta utseendet med en snygg kappa av klar polish. Eller om du har några spikar som är kortare du kan vänta tills de växer ifrån sig och slutföra dessa steg då. Om du letar efter en extra snygg effekt, avslutar dina naglar off kan vara någon design som blommor eller fina mönster.

Tips

 • Att växa naglar längre, applicera ett lager genomskinligt nagellack över manikyr varje dag i 5-7 dagar. Paint över kanten av spiken för att skydda de tips. Ta bort och rengör som beskrivs i den här artikeln.
 • Bit inte på naglarna. Bita på naglarna försvagar dem, blir mycket beroendeframkallande, och ser tacky. Måla naglarna med tydliga polish så de smakar fruktansvärt. Håll dem kort, eller få en vacker manikyr så att du inte kommer att vilja bita dem.
 • Återfukta dina naglar med aloe eller kakao smör lotion, eller ens olivolja.
 • För växande längre naglar, när de ansöker lotion eller olja, massera nedre nagelbädden och nagelband att stimulera blodflödet.
 • Skydda dina naglar. Om du målar dem med en ordentlig färg, se till smörgås skikten mellan ett skikt av klar polish. Åter tillämpa tydliga polish varannan dag, och bära handskar när du gör jobb som rengöring.
 • Använd inte starka tvål. Håll med en mild tvål, eftersom starka, starka kemikalier kommer att göra naglar sköra. Använd nageln tvål såsom OrigiNails Bubble Vitt eller något liknande.
 • När arkivering och polering naglarna, röra sig i svepande drag över nageln och enda fil i en riktning.
 • Bit inte dem.

Varningar

 • När du ansöker nagellack remover se till att du inte försöker att sniffa det som det är kemikalier och kan skada ditt luktsinne.
 • När utjämning, och skära ner nagelbanden, ta hand i inte jabbing huden, eftersom det kommer att göra ont och se annorlunda ut än resten.
 • Nagellack kan få lite klibbig ibland. Öva måla naglarna och måla dem på en trasa. Om du är fruktansvärt på det, få en vän att göra dem åt dig.
 • Var försiktig med att klippa och rengöra dina naglar. Skär dem inte tillbaka till den snabbt så att de är ömma och blöder, och inte sticka spiken renare rätt in i köttet. Var försiktig.