Wka

Hur att muntra upp en kvinna

Ah, ja, killarna vet hur det känns. Hon är upprörd! Men hon vill inte berätta varför! Är det mitt fel? Har jag glömt hennes födelsedag? Anniversary? Vad gör jag? Cheering upp en dam kan vara en svår, tidskrävande, och riskfylld process. Med rätt teknik och noggranna ord och handlingar, men du kan ta med henne tillbaka från sin förtvivlan och sätta ett leende på hennes ansikte - bra för henne, och dödat dig enorma god-partner poäng!

Steg

Hur att muntra upp en kvinna. Konstatera att den feminina sinnet är vild och oförutsägbar.
Hur att muntra upp en kvinna. Konstatera att den feminina sinnet är vild och oförutsägbar.
 1. 1
  Konstatera att den feminina sinnet är vild och oförutsägbar. Hon kan vara arg / ledsen om något till synes obetydliga, eller kanske hon har en allvarlig orsak. I vilket fall måste du alltid titta på vad du säger eller gör. Även om du inte menar det så, kan en flicka i en instabil känslomässigt tillstånd vidta vissa handlingar eller ord som stötande, vilket gör saken värre för er båda. Du bör ha en god kunskap om vad som gör din dam kryssa före start.
 2. 2
  Identifiera vad problemet är. Även om du redan vet vad problemet är, kan du börja visa hur mycket du bryr dig genom att sätta en arm runt henne och frågar "Vad är det för fel?" (Om hon vet att du vet vad som är fel, bör du hoppa ber henne att undvika att se ut som en okunnig ass.) Det finns en god chans att hon inte kommer att berätta om det första försöket. Håll ställa! Säg att du vill hjälpa, att du älskar henne (! Men du måste betyda det), etc. Var ihärdig - hon kommer sannolikt att öppna upp efter några berörda badgering. Om hon inte öppnar upp, och börjar bli arg på dig, det finns en god chans att allt som är fel, det är inte ditt fel. Detta skulle vara något att tänka på i förväg, om det är ditt fel, inte frågar henne vad som är fel! Du kommer att behöva en annan artikel, eftersom en kvinna är arg på dig är en helt annan typ av social skadekontroll.
  • Beroende på hennes problem, kanske du måste svara på något av en mängd olika sätt. Antag att hon är ledsen om ett pinsamt ögonblick hon hade tidigare. Du kan vara mer avslappnad här! Håll en arm på axeln och försöker hålla henne engagerad med konversation. Vara en positiv inverkan genom att le och skratta (men inte på den pinsamma sak!) Hjälp henne med processen att "skratta bort det" genom att tala om hur alla har dessa stunder, kanske dela personliga berättelser av förlägenhet. Detta kommer att hjälpa dig obligation och risken är stor att hon kommer att se humorn i situationen genom samtal.
  • Ett alternativ är, i andra änden av spektrumet, att hennes föräldrar, syskon, mor-och farföräldrar, vänner barndom, hund och favorit musikalartist har alla bara dog samma fruktansvärda bilolycka. Hon skulle ha att göra med en stor känslomässig förlust vid denna tidpunkt. Nu är inte rätt tid eller plats för skämt, även om situationen är verkligen så löjligt som det som beskrivits ovan. Om det är riktigt illa, är det bäst att inte prata alls. Om du kom in i detta att veta vad som hände, inte ens fråga. Erbjud en kram, vara en axel att gråta på. Visa att du finns där för att hjälpa, och du kommer att vara där för henne oavsett vad. Men tala inte förrän hon är redo att. Tills hon talar, måste du hålla henne, klappa henne på ryggen, allt för att visa att du bryr dig och vill hjälpa på alla sätt du kan. Låt henne återhämta i sin egen takt. Din närvaro, om väl utförda, kan vara oöverskådliga värde i att hjälpa henne komma över hennes emotionell stress.
  • De presenterade situationerna är två av många skäl till varför en tjej kan vara ledsen eller arg. Det viktigaste i varje situation är att känna din dam! Om du vet hur man inte ska göra henne mer arg, samt kanske även vad som gör henne lycklig, är du redan på en enorm fördel. Lycka till er, män!

Tips

 • Var försiktig. Gör inte eller säga något dumt att ställa henne igen! Använd ditt sunda förnuft.
 • Vet vem hon egentligen är. Vet hur hon tänker, vad som gör henne arg, gör vad henne lycklig. Vet hur man konversera med henne utan att ta upp dåliga ämnen. Vet att hon litar på dig, och ha detta i åtanke när hon vägrar att berätta saker eftersom det innebär att hon kommer att prata med tillräckligt varsam stimulans.
 • Sammantaget visar att du bryr dig. Visa henne att du vill vara den bästa partnern du kan. Glöm dig själv och ägna dig åt henne. Inte bara kommer de kortsiktiga effekterna av din vänlighet vara stor (hennes känsla bättre, hennes respekt och tacksamhet), men de långsiktiga effekterna (ökad känsla av sammanhang, stärkt relation, bevis för henne att du är den mest fantastiska killen någonsin) kommer utan tvekan att vara till nytta för er båda. Så gå ut, män! Muntra att kvinnan upp och skörda frukterna!
 • Var osjälviska. Glöm dig själv och dina behov! Detta gäller verkligen för när du funderar på att göra en relation stark och varaktig, men i dessa situationer speciellt! Hon är viktigare än du. Du måste vara i detta tänkesätt att effektivt erbjuda lindring. Du blir hennes tjänare - göra vad hon frågar, så länge det kommer att göra henne lycklig. Detta inkluderar att ge henne utrymme om hon så önskar - hon kan avvisa hjälp i början, bara att öppna upp senare. Om du är säker på styrkan i din relation och din nivå av ömsesidig respekt, kommer hon inte be dig att göra något farligt eller olagligt. Så inte sätta dig själv först! Du kommer att bli bra, och hon kommer att må bättre.
 • Ha tålamod. Denna process kan ta timmar. Men du måste hålla med det till slut! Komma frustrerad efter en lång tid kommer bara att förvärra saker och ting. Var lugn och förståelse. Aldrig höja din röst! Komma arg på henne kommer inte på något sätt få henne att må bättre.