Wka

Hur att locka en äldre flicka

Du är handlöst förälskad i en Venus, den ena tjejen du tror att du kommer vara nöjd med för alltid. Bara ett problem kvarstår: hon är äldre än dig. Följande steg kommer att hjälpa dig att vinna flickan av dina drömmar.

Steg

Hur att locka en äldre flicka. Var medveten om din lukt.
Hur att locka en äldre flicka. Var medveten om din lukt.
 1. 1
  Agera mycket mogen. När hon passerar dig i korridoren, inte hålla prata med din bästa vän. Om din flirt är i ett tidigt skede bara utbyta ett leende och sedan i senare stadier tala om något mogna som ett lag du tillhör, en bok du nyligen har läst, något du vet någon hennes ålder skulle finna intressant.
 2. 2
  Var medveten om din lukt. Om du spelar med din PSP och lukt som du inte har tagit en dusch i 2 dagar, hade du bättre hoppas att hon inte märker dig. Se till att bära parfym (men inte för mycket), borsta håret och fokusera på att göra dig själv så snygga som möjligt. Om du inte vet vad cologne att få, att ha en tjej som är en kompis hjälpa dig. Titta på din hållning - stå upp rakt.
 3. 3
  Gå med i en aktivitet som hon är i. Om hon är i en debatt team, till exempel, att gå med i laget kommer att få henne att lägga märke till och tänka dig.
 4. 4
  Skäms inte för att fråga ut henne. Detta är ett säkert sätt att bevisa att du är mer mogen än du ser ut och det är en bra sak. Dessutom dejtar en stor del av vägen till henne att bli din flickvän.
 5. 5
  Bli vän med några av hennes vänner. På så sätt, du ser inte ut som en fullständig outsider och det gör att du ser (och känner) mer förbunden med gruppen.
 6. 6
  Vet att en äldre tjej kan vara längre längs sexuellt, och hon kan ha haft mer erfarenhet på detta område än du. Bestäm din nivå av intimitet som du lär känna henne bättre.
 7. 7
  I slutändan, menar åldersskillnader inte mycket. Slappna av och hitta flickan av dina drömmar.

Tips

 • Att locka en äldre tjej kräver exakt samma färdigheter som att få en tjej i din ålder, du måste bara bli bättre på dem.
 • Prata med henne som en mogen person och sluta spela barnens lekar.
 • Var trevlig. Använd ditt sätt. Detta kommer också att ge dig uppmärksamhet som en mogen pojke.
 • När du pratar med henne, försök inte att låta smartare än du normalt skulle vara i din ålder, eftersom det kommer att göra dig låter dumt, såvida du kan eftersom du verkligen är smartare.
 • Var medveten om att hon kanske gillar dig men hon kanske har ett problem dejta en yngre kille eftersom hennes klasskamrater och vänner kan göra narr av henne, men detta bör inte hindra dig från dating. Hon kunde prata upp dina mogna kvaliteter och andra saker till din fördel, men det är verkligen inte någon annans verksamhet.
 • Det finns oftast något hon tycker att alla kan göra, som att läsa en bok. Be sin vän frågor som kan hjälpa dig.
 • Glöm inte att du måste gilla din flickväns personlighet. Om du gillar henne bara på grund av sitt utseende, kan du bli besviken senare.
 • Var alltid dig själv! Om du försöker vara någon du inte är, kommer hon se rakt igenom dig.

Varningar

 • Låt inte någon köra med dig när du är med henne, eftersom det gör att du ser dåligt
 • Använd inte några rader som du kanske har hört i en film eller andra medier, som inte kommer att fungera. Bara att ha en konversation med henne är bäst. Få henne att känna sig bekväm runt dig.
 • Använd inte söt prata. Du kommer bara att säga fel saker och få en örfil runt ansiktet.
 • Om du går med en grupp hon följer, kanske du vill skaffa kompetens att göra bra på det laget. Men, till exempel, om du fumla på varje fråga / debatt, kommer du inte vinna hennes respekt alls.
 • Gör aldrig något omoget framför henne, som att spela någon video game (om hon inte är i tv-spel), skratta med dina knoppar om några dumma skämt, eller plocka näsan. Gör dock inte låtsas vara någon du inte är, eller låtsas vilja saker som du gör inte. De kommer tillbaka för att bita dig.
 • Säg inte hennes vän något, eftersom du inte är den enda som kan läsa henne som en bok.