Wka

Hur att hålla kontakten med vänner

När vänner flyttar bort, är det svårt att hålla kontakten med dem. Du både få upptagen med dina separata liv och inte har tid att komma ikapp med varandra. Ändå är det viktigt att hålla kontakten med friends.Here är några idéer för att hålla kontakten med dina knoppar.

Steg

Hur att hålla kontakten med vänner. Skicka presenter med posten!
Hur att hålla kontakten med vänner. Skicka presenter med posten!
 1. 1
  Ring ofta. Bara plocka upp telefonen och ringa så ofta du kan - det behöver inte vara en lång telefonsamtal. Bara en snabb 5 minuters samtal kan få dig fångas upp med din kompis, och han eller hon vet att du tänkte på dem. Låt henne veta att du vill veta vad som händer med henne. De är förmodligen intresserad av att höra om vad din upp till, också!
 2. 2
  Skriv bokstäver. Det är roligt att få post, och ibland bokstäver kan vara ett bra sätt att låta din kompis veta vad som händer med dig. Inte säker på var du ska börja? Det är enkelt! Berätta för dem hur mycket du saknar dem, och sedan berätta om vad som händer i ditt liv. Var inte rädd för att vara tråkig... om de vet exakt vad som är upp, kommer de att känna sig närmare dig. Vissa människor tycker att det är svårt att skriva brev - det är mycket annorlunda än att prata! Bara skriva som om du pratar med din vän. Använd fraser som du säger en hel del. Säger du "gillar" ganska likt, varannan ordet? Sedan använda det när du skriver! Det är lätt när du komma igång. Avsluta ditt brev ut med leende ansikten, teckningar, x och o... vad verkar lämplig.
 3. 3
  Skicka kort. Hallmark Cards är lättillgängliga, och det är en icke-tidskrävande sätt att låta din knopp veta ditt tänkande om dem. Välj något som du tror kommer att få dem att skratta, eller en med varma känslor som beskriver din vänskap. Hallmark linje av musikaliska kort - de sjunger när du öppnar dem! - Är säker på att komma med ett leende. Sedan bara skriva ditt namn, lägga till ett snabbt meddelande och skicka det!
 4. 4
  Skicka presenter med posten! Bakning, böcker, magneter, bokmärken, smycken, spel, bilder och videor av dig och din familj och vänner... allt går! Ibland de minsta saker kan visa att du bryr dig mest - bara billiga prydnadssaker som visar att du tänker på din vän!
 5. 5
  E-posta eller chatta på nätet. Kontrollera att du både har e-postadresser, och du är redo! Hemlagad bokstäver lätt kan gå vilse på vägen, få rivas, eller bara bli tråkigt. E-posta dina kompisar är en stor och bra sätt att hålla kontakten med varandra. Använd chattprogram som MSN eller AIM till din fördel, genom att prata med alla dina kompisar på en gång! När du slår på datorn, se till att kolla din inkorg om nyheter!
 6. 6
  Använd Skype. Med Skype kan du videokonferens med folk som bor långt bort från dig. Bara få en kamera för din dator!

Tips

 • Använd Internet till din fördel. Kontrollera att du har din väns skärm namn, Facebook-sida, e-postadress, etc.
 • Gör planer på att se varandra... om du vet att du kommer att hänga ut snart, kommer du hålla kontakten.
 • Vänta inte för din vän att ta första steget... vänta inte för henne att ringa dig eller skicka ett brev till dig! Vem vet hur upptagen hon är... eller om hon väntar på dig! Förvänta dig inte att hon ska ta första steget... gör det ditt ansvar.
 • Prata med din vän så mycket som möjligt se till att du ger henne en chans att prata om hennes liv också. Om du inte gör det hon kan känna att det handlar om dig.

Varningar

 • Det är svårt att hålla kontakten, och det kan finnas tillfällen när saker bara inte verkar på samma sätt som det brukade vara. Om du kan, ska träffa när det är möjligt. Det kommer att uppdatera din vänskap.