Wka

Hur att fånga din kärlek uppmärksamhet

Så, har du en kär, men du vet inte vad jag ska göra. Det är faktiskt inte så svårt. Allt det är några enkla sätt att göra dig känna och verkar bättre-inte bara för din kärlek, men att alla runt omkring dig. Dessa tips kommer inte bara hjälpa dig med din kärlek, men människor och liv och relationer i allmänhet.

Steg

Hur att fånga din kärlek uppmärksamhet. Gör en insats för att se din bästa.
Hur att fånga din kärlek uppmärksamhet. Gör en insats för att se din bästa.
 1. 1
  Gör en insats för att se din bästa. Få upp varje dag minst en timme innan skolan börjar för att säkerställa att din morgon inte kommer att rusade. Ta dig tid att öva god hygien, dusch ofta, borsta tänderna och tvätta ansiktet två gånger varje dag, och hålla ditt hår och naglar rena och putsas. Det rekommenderas att du duscha varje morgon så att du verkar varje dag så färsk som möjligt. Style håret på ett sätt som är naturligt och smickrande för din ansiktsform. Efter duschen, applicera lotion för att hålla huden smidig. Raka ofta, och tandtråd, alltför. Såvitt makeup går, lär sig att tillämpa den på rätt sätt. Lite mascara, rouge och glans är ett bra ställe att börja, men du kan lägga eyeliner, ögonskugga, eller pulver senare. Försök att hålla ser fräsch i motsats till öppet består.
 2. 2
  Klä att imponera. Bär vad du gillar! Klä efter ditt humör och du kommer alltid att känna dig. Undvik kläder som är sjuk montering eller visar för mycket hud, det kommer bara få dig att se vulgärt. Istället väljer kläder som är intressanta, unika och passar dig bra samt smickra din figur. Klä enligt vädret också, och alltid se till att sätta tankar i vad du kommer att bära, helst på kvällen före den dag du planerar att bära den. Tillbehör är ett roligt sätt att sticka ut, så köp roliga smycken, bälten, väskor, skor, och saker och ting hår att leka med och lägg till din garderob.
 3. 3
  Var självsäker. Förtroende är en av de viktigaste attraktiva funktioner du kan ha självförtroende är lockande. Förtroende innebär att vara bekväm med dig själv och vara villiga att ta risker och göra vad du vill utan att bry sig om vad andra tycker. Förtroende är attraktiv, så gör ett försök att vara utåtriktad och bekväm. Sluta titta på alla, speciellt din kärlek, som om de är att döma dig, och börja att göra vad du vill och göra beslut handlar om hur du agerar och vad du säger och gör enbart på vad du känner för att göra. Acceptera alla komplimanger graciöst, men tänk på att inte agera inbilsk. Att vara självsäker och bli inbilsk är mycket olika saker, så inte passera linjen, undvik skryt, prata om dig själv och dina prestationer ofta, eller sätta ner andra.
 4. 4
  Le och skratta! Ett leende är en av de mest inbjudande detaljer som någon kan visa, och skratt är smittsamt och visar en rolig sida till en person, så gör både ofta. Du är en stor, glad, självsäker och snygg person med mycket att erbjuda världen, så leende, och känn dig fri att skratta! På baksidan, hålla dig i schack. Undvik skratta alltför högt, det är så uppenbart falska och ett billigt sätt att försöka synas kul och få uppmärksamhet. Försök också att hålla dina leenden äkta, snarare än falska, mening, inte gå runt med ett stort grin rappas över ansiktet. Var riktigt!
 5. 5
  Var öppen och direkt. Göra ögonkontakt, vänder sig mot någon när de pratar, och stå upp rakt är alla sätt att göra själv verkar mer djärva och intresserad av en person. Öva bra kroppsspråk och hållning, och även öva att tala i en tydlig röst. Dessa saker kommer att hjälpa dig att få ut ditt budskap när du gillar någon-nämligen, din kärlek!
 6. 6
  Prata. Prata hjälper dig att synas sällskaplig och kul. Även killar inte kan tyckas vara mycket pratsam varelser, talar det bästa sättet att synas vänlig och utåtriktad, så prata med nya människor varje dag. Att göra detta kommer att göra dig mer lätt tillgänglig samt hjälpa dig att få fler vänner och människor färdigheter. Snart bör du även kunna prata med din kärlek! Börja med att ställa frågor till människor, du bör försöka undvika att tala mer än andra och dominerar samtalet. Känn dig fri att uttrycka dina åsikter ofta och vara djärv och direkt när du vill veta något. Istället för att be en kompis om den nya tjejen verkligen levde i England, går fram till henne och fråga henne själv! Var direkt med människor.
 7. 7
  Vara annorlunda. Ögat dras till saker som är unika till sin natur, så känn dig fri att vara annorlunda och vara sig själv. Om du hittar något, som en cool hatt, som du gillar men ingen annan någonsin bär, bär det! Gör din egen sak kommer att hjälpa dig att stå ut från mängden och göra dig till en ledare, inte en efterföljare. Känn dig fri att göra din egen sak, oavsett om det prova på en ny sport som ingen av dina vänner gör, eller överföra till en hårdare klass som du vet ingen i-eftersom det gör att du verkar oberoende och uppmärksammar dig. Det är också ett bra sätt att träffa nya människor och ha livserfarenheter du skulle förlora något annat.
 8. 8
  <Var riktigt. Ingen är perfekt, så förvänta dig inte dig själv att vara. Även om alla de vackraste flickorna i skolan hoppa över lunchen varje dag, bör du äta ändå om du är hungrig. Det är en del av både att vara annorlunda och ta hand om dig själv. Fake är inte attraktivt, så att verkliga om vem du är och vad du gör. Inte galen om du inte ess ditt test eller bestämmer du behöver gå ner thirty pounds i tre veckor. Ställa overkliga förväntningar ser ut och känns som du försöker för hårt.
 9. 9
  Glöm folk tittar! Det bästa är att kunna leva som om ingen ser dig, så gör det. Dans slumpmässigt, tuggar ner på en stor burgare till lunch, att vara dum och rolig med en ny grupp vänner-vara bekväm att göra vad du vill, och vet att du kommer undan med det.
 10. 10
  Ändra inte. Även om din kärlek är inte stor på skolan, betyder det inte att du ska hoppa av alla din ära klasser. Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig förändras för någon annan-bara byta själv. Detta inkluderar alla killar, eftersom någon kille värt din tid kommer att inse hur häftigt det verkliga du är och inte förvänta dig att byta en bit.

Tips

 • Även för en makeup tips, tycker killarna inte flickor att bära en ton av makeup på en grundläggande skoldag. Dess orimliga.
 • Om du verkligen har fastnat med att starta en konversation eller säga något fel, inte galen eftersom det finns alltid en chans att prata med honom igen, och så vad? om du går mental på dig själv, kommer det bara göra dig själv ser dubbelt så illa. Något gott att säga är något som "Hey vet du vad din tid är?" eller "Man dess riktigt kallt ute va?" Det kanske låter dumt men prova det och du kan få överraskande goda resultat.
 • Det finns alltid en chans din kärlek inte kommer att märka dig. I det här fallet, försöka prata med honom / henne och be honom / henne om honom för att ta reda på om hans / hennes intressen och visa honom / henne att du är intresserad.
 • Få in med sina vänner. Om hans vänner gillar dig, kommer du att kunna tillbringa mer tid med honom.
 • Om du har honom / henne på Facebook, tagga honom / henne i några av dina favoritbilder på dig. Facebook kommer att ge honom / henne underrättelsen, och han / hon kan få tillräckligt nyfiken för att titta på resten av dina foton, och kanske till och med din profil för att ta reda på vem du egentligen är.

Varningar

 • Låtsas inte vara något annat än vad du är, speciellt medan omkring henne / honom.
 • Försök att inte vara nervös när i hans / hennes företag.
 • När han tittar på dig sluta tänka att han dömer dig och bara fortsätta att vara dig själv. Det är mer troligt att när han / hon tittar på dig att han / hon bara lyssnar noga på er. Om du har en känsla av att han ser djupt in i dina ögon kan detta vara ett tecken på att han gillar dig.
 • Var inte alltför desperat att få hans / hennes uppmärksamhet! Om du gör detta, han / hon kommer att tycka att du är konstig och att du inte är värd sin tid.
 • Tala direkt till honom / henne: inte vara rättfram, gå rakt på sak.