Wka

Hur att dölja en näsa piercing från dina föräldrar

Så du vill ha en näsa piercing men du är inte tillåtet? Denna artikel kommer att berätta hur man i hemlighet får en!

Steg

Hur att dölja en näsa piercing från dina föräldrar. Ljuga för dina föräldrar och berätta för dem du umgås med vänner.
Hur att dölja en näsa piercing från dina föräldrar. Ljuga för dina föräldrar och berätta för dem du umgås med vänner.
 1. 1
  Ljuga för dina föräldrar och berätta för dem du umgås med vänner. Gå till utvalda salong / butik och få näsan hål. Om du bor i Europa måste du ha målsmans tillstånd om du är under 18 år, och under 15 i Kanada.
 2. 2
  Försök och få den minsta piercing möjligt. (Var medveten om att ju mindre piercing, desto mer sannolikt är det att vara oavsiktligt rivas ut, är en större spårvidd alltid en kraftigare piercing. Tänk på en tråd osthyvel-små smycken är i grunden samma)
 3. 3
  Få en subtil färg. Om du kan få en svart eller mörkbrun en, det är förmodligen den bästa idén eftersom det kommer förmodligen att se ut som en vacker plats. Om dina föräldrar har en halv hjärna, kommer de faller inte för detta. Skönhet fläckar inte bara slumpmässigt visas och området runt piercingen kommer förmodligen fortfarande vara röd och svullen. Dock kommer detta att fungera om dina föräldrar är försumlig eller lättlurade rörigare. Att få en röd stud fungerar bra också, eftersom det kommer förmodligen bara ser en finne eller repa. Om du kan få en platt, liten en i din hudfärg, kan de inte ens märker. Förresten, kommer du inte att kunna ta bort smycken för 6-8 veckor.
 4. 4
  Gå hem och agera som om ingenting hade hänt.
 5. 5
  Förklara för dem varför du ville ha piercing. Om du kan övertyga dem istället för att säga "det ser coolt" eller "[Insert name here] föräldrar tillåts det", kan de vara mindre villiga att säga "ja". Men om du har funderat på att ha det under en lång tid, låt dem veta.
 6. 6
  Om dess en frågeställning som är djupt personligt för dem, till exempel religion, du är bäst att inte fortsätta samtalet längre.
 7. 7
  Undvik dina föräldrar utan att göra det uppenbart.
 8. 8
  När du är nära dem, sitta på motsatt sida där du har din piercing.
 9. 9
  Om de frågar dig om det säger "Åh det är bara en skråma / finne / skönhet plats / etc."
 10. 10
  Hitta en stud du gillar. När du kan ta ut [efter hur någonsin många månader] väljer smycken du verkligen vill.
 11. 11
  När du går ut, byta "beauty spot" finne för din valda smycken och bära den!
 12. 12
  Få en liten stud närmast din hudfärg. När det är läkt det finns inget de kan göra åt det.
 13. 13
  Du kan också göra / få en fejk men riktigt proffsiga piercing, visa dina föräldrar om de frågar och visar att det är fejk. bära den nonstop under några månader och sedan, när du får den riktiga, kommer de tror att det är den falsk.

Tips

 • Även om det är frestande, inte täcker piercingen med foundation eller annan makeup. Detta tillåter inte piercing att andas och ökar risken för infektion.
 • Lagen casual eller dina föräldrar kommer att märka. Dock kommer de förmodligen att märka oavsett hur avslappnad du agerar.
 • Ta hand om din piercing så det inte blir smittad eller dina föräldrar kommer definitivt att märka.
 • Det är bäst att berätta för dem efter att du har fått det gjort. Du kommer att vara i mer trubbel för att ljuga.
 • Du kan alltid få en falsk piercing, en magnetisk en eller ett lim-på en för att prova det, kanske när dina föräldrar ser det är inget fel med piercing, kanske de låter dig ha en riktig en.
 • Du kan alltid berätta för dina föräldrar att det är magnetiskt, eller den är limmad på. Tala om för dem att det ska komma ut i en vecka / månad / vadsomhelst. Om du känner att du kan leta efter det själv, blir det kanske gjort en kort tid innan du går iväg till ett sommarläger.