Wka

Hur ansöker stor makeup för bruna ögon

Om du har problem med smink, vill ha något att fånga hans öga, eller helt enkelt bara experimentera med smink, är detta för dig. Detta kommer att lära dig hur du bemästrar göra din bruna ögon pop. Bruna ögon är inte tråkig och du kanske inte vet det men det finns så många färger att accentuera dessa skönheter.

Steg

Hur ansöker stor makeup för bruna ögon. Applicera någon typ av ögon primer över hela ögat.
Hur ansöker stor makeup för bruna ögon. Applicera någon typ av ögon primer över hela ögat.
 1. 1
  Applicera någon typ av ögon primer över hela ögat. Detta steg behövs inte, men verkligen hjälper till att hålla ögonskugga på plats.
 2. 2
  Applicera en baslack av färg. Här är några favoriter som är fantastiska för bruna ögon: rosa, lila, mörkgrön, ljusbrun, djupblå, och rödbrunt. Välj en av dessa färger och när du har, tillämpa detta över hela locket med en fluffig medelstor borste. Kontrollera att stanna hos veck linjen.
 3. 3
  Gör globlinjen färg. Detta hjälper till att lägga dimension och drama.. men inte för mycket. Det spelar ingen roll vilken färg grundfärg du använde eftersom alla av dem går bra med brunt. (Vilket blir vecket färg). Ta ett veck borste av ditt val med den bruna färgen och tillämpa. Du vill använda en motion vindrutetorkare. Börja vid slutet sidan av vecket av ögat och arbeta färgen i.
 4. 4
  Använd en mixer borste. Dessa har en vinkling på dem och verkligen hjälpa blandning i två färger. Det gör inte det för mycket, men bara tillräckligt så det ser nästan naturligt och inte konstigt utseende.
 5. 5
  Markera färg. Detta är vanligtvis den viktigaste delen. En höjdpunkt färg hjälper dra ihop och städa upp hela utseendet. Du kanske vill ha en liten spetsig borste och ta en ljusrosa, skimrande vit, eller en färg som är lite ljusare än din hud. Du bör tillämpa detta på din panna ben och även om du vill, i hörnet av ögat.
 6. 6
  Eyeliner är valfritt, men om du verkligen vill göra ögat pop, rekommenderas. Applicera en svart kol färg till toppen locket precis ovanför vattenlinjen. Inte för mycket, göra linjen aningen tjockare gång mot utsidan av ögat. Du kan också använda denna svart färg till botten av ögat om du känner till. Men något annat att gälla till botten av ögat är en beige-lila eyeliner färg. Detta kommer verkligen göra din ögon gnistrar. Börja ungefär halvvägs igenom på vattenlinjen och arbete på utsidan ögonvrån.
 7. 7
  För mascara, se till att titta ner och sätta penseln på rötterna av dina fransar. Wiggle från vänster till höger / vice versa och dra upp. Detta ger dig volym och längd. Du kan välja att tillämpa två lager. Mascara på botten är valfri liksom.
 8. 8
  Färdigt.

Tips

 • Ha tålamod, och vara beredda att prova olika färger som skulle fungera bäst på dig.
 • Använd aldrig rött. Du tenderar att se ut som du bara smällde ögat till något!

Saker du behöver

 • Mascara
 • 2-3 olika eye-shadow nyanser
 • Eye primer (valfritt, men rekommenderas)
 • 1-2 olika färg på eyeliner (också frivilligt)