Wka

Hur ansöker ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning är syntetiska fransar appliceras direkt på din naturliga ögonfransar med medicinsk kvalitet lim. Tillägg är inte samma sak som syntetiska ögonfrans band säljs på massa återförsäljare. Den ögonfransförlängning procedur tar minst en timme när man har dem gjort av en hudterapeut, men kan ta upp till 3 timmar för mindre erfarna personer. Fransarna sist omkring 2 till 3 veckor och faller ut när den naturliga surra faller ut. Här är hur man ansöker ögonfransförlängning på en kompis med en at-home kit.

Steg

Hur ansöker ögonfransförlängning. Köp ett kit ögonfrans förlängning.
Hur ansöker ögonfransförlängning. Köp ett kit ögonfrans förlängning.
 1. 1
  Köp ett kit ögonfrans förlängning. Vissa saker satsen kommer att innehålla är olika storlek ögonfransar, pincett, lim, lim remover och en ögonfrans borste. Varje sats är olika, så se till att du följer instruktionerna som medföljer enheten.
 2. 2
  Tvätta ögonfransar. En disktrasa kan hjälpa dig ta bort all makeup och smuts så att limmet fastnar på ögonfransarna. Tillåt tid för fransarna att torka innan förlängningarna.
 3. 3
  Täck botten fransarna med en vit självhäftande dynan eller tejp. Din kit bör innehålla någon form av gel pad eller tejp för att hjälpa pat ner nedre fransarna. När ögonlocket är stängd, fransar den övre kommer att vara mot den vita färgen, vilket gör det lättare att se och arbeta med individuella fransar.
 4. 4
  Har din vän blunda och se till dynan eller bandet inte gör de övre fransarna tryck uppåt. Kamma övre fransarna att försäkra att de är släta och separerade.
 5. 5
  Pressa ut en prick av lim på en slät yta. Du kommer inte att behöva en hel del lim för varje frans, så en dime-stora mängd lim bör vara tillräckligt för en fullständig fransförlängnings förfarande.
 6. 6
  Skaffa en frans med pincett och dra hälften av det genom limmet. Börja vid den inre ögonvrån och försiktigt borsta förlängningen mot den naturliga surra där du kommer att fästa förlängningen. Sakta släppa den syntetiska lash på naturliga surra, approximativt 1 till 2 mm från ögonlocket.
 7. 7
  Fortsätta arbeta dig hela ögonlocket, och se till att separera varje frans med pincett innan monteringen förlängningen. Om en förlängning lash följer två naturliga fransar, har du minst 10 sekunder för att flytta piskan runt och följa den till rätt Lash innan limmet torkar.
 8. 8
  Applicera den sista lash på den yttre hörnet av det övre ögonlocket och låt den 10 sekunder för att torka. Ta bort tejpen eller gelen pad från det nedre ögonlocket och låt din vän att öppna ögonen.

Tips

 • Om du inte har någon som kan ansöka ögonfransförlängning för dig, överväga att ha dem professionellt tillämpas. Att försöka tillämpa ögonfransförlängning på dig själv är riskabelt, eftersom limmet kan skada huden eller naturliga fransar om den inte tillämpas på rätt sätt.

Varningar

 • Får inte fransarna blöt i minst 2 dagar efter applicering för att undvika att lossa limmet.
 • Bär inte oljebaserad mascara med ögonfransförlängning, eftersom detta kan lossa limmet.

Saker du behöver

 • Ögonfransförlängning kit
 • Tvättlapp