Wka

Hur ansöker makeup för en renässans kvinna

Att gå till en renässans Fair / Festival, och vill göra din makeup på rätt sätt? Leta längre!

Steg

Hur ansöker makeup för en renässans kvinna. Använd solskyddskräm under din foundation.
Hur ansöker makeup för en renässans kvinna. Använd solskyddskräm under din foundation.
 1. 1
  Vet din position:
  • Om du tänker som en bondkvinna, inte bära något. Böndernas liv spenderades i slit och smärta, och de inte har pengar att slösa på även enkla saker som smink. Extra fattiga bönder kunde tillämpa något skede smuts för komisk effekt.
  • Om du är en ädel kvinna, kommer du vill bära en mycket ljus, nästan vit foundation. Det var mycket i stil att bära ett vitt ansikte.
 2. 2
  Använd solskyddskräm under din foundation. Annars kan du få lite dålig solbränna! (Låt solskyddsmedel bosätta sig i för ett par minuter innan foundation.)
 3. 3
  Prova en ljus elfenben ton eller ens en ljusbeige om ljus / vit foundation ser inte bra ut på din hud. (Men var försiktig, kan de elfenben toner vända några kvinnor ansikte färger till nästan en orange-ish färg, beroende på deras hudfärg.)
 4. 4
  Träna om din personlighet kunde bära läppstift eller inte. Såvitt läppstift går, kan ädla kvinnor bära den. En mycket vanlig färg var röd, så använd färger i den familjen - vinröd, mörkröd, Bär etc. inte rosa men.
 5. 5
  Powder ditt ansikte. Detta är ett måste!
 6. 6
  Sätt på ögonmakeup för den ädla kvinnan persona. En tunn linje av svart eyeliner kommer att göra fint, och mascara. Du kan använda ögonskugga också, men hålla den i naturliga toner också.
 7. 7
  Använd rouge på en ädel kvinna persona, att framhäva kindbenen.

Tips

 • Bär en liten tub av solkräm med dig, för ytterligare program hela dagen. Kontrollera att det är minst SPF 15 eller högre, tillämpa den på någon del av kroppen visar.
 • Det finns en halvvägs. Om du spelar en köpman / medelklass du kanske har en blekare ansiktet, men inte helt vit och lite läppstift.
 • Använd inte kräm produkter (ögonskugga, foundation, eller rouge) om du har fet hud, eller du svettas lätt. Det är mer troligt att smeta.
 • Köp inte grunden från Halloween / kostym butiker. De är dåligt för din hud, och bara är inte bra. Prova en från apoteket eller mataffären (om de inte är i utbudet, prova en makeup tillverkare, eller scen makeup).

Varningar

 • På en varm sommardag, kan smink springa eller smälta så vara medveten om detta.