Wka

Hur ansöker magnetiskt nagellack

En up-and-coming nagellack trend som sakta driver splittras polera utanför rampljuset, erbjuder magnetiskt nagellack en unik design och nya möjligheter för kreativitet som ingen annan nagellack har kunnat uppnå innan. Magnetic nagellack innehåller järnpulver som bildar mörka, vågiga former då påverkas av en magnet. Möjligheterna är oändliga! Men om du är osäker på hur man ska tillämpa detta trendiga lack på naglarna, kommer den här artikeln hjälper dig!

Steg

Hur ansöker magnetiskt nagellack. Köp magnetiskt nagellack.
Hur ansöker magnetiskt nagellack. Köp magnetiskt nagellack.
 1. 1
  Köp magnetiskt nagellack. Var medveten om att det kan vara ganska dyrt (ca 15€ i USA), men det är att vänta eftersom det är mestadels tillgängliga från mer avancerade märken och det är en helt annan formel från typiska nagellack. Just nu är det många märken som säljer eller utveckla sina egna linjer av magnetiskt nagellack, men några av de mer etablerade märken att leta efter är Nails Inc, Layla, och LCN. Dessa varumärken producerar alla olika färger av polermedel, och även erbjuda olika typer av magneter för att använda. Nails Inc och Layla polermedel kommit med en magnet, medan LCN kräver att du köpa en separat.
 2. 2
  Applicera ett baslack. Även om det inte är helt nödvändigt, basbeläggningar skydda och stärka dina naglar och hjälpa din polska stanna längre.
 3. 3
  Prydligt tillämpa ett lager av magnetiska nagellack, men använd inte magneten ännu. Att ha ett fast skikt bidrar till att göra din design pop mer och ger ett visst utrymme för misstag om du missar en fläck med din andra strykningen.
 4. 4
  Välj en magnet. Layla och naglar Inc. polermedel kommer med en magnet på locket. Nails Inc. 's har en liten ås att placera på din nagelband som tillåter dig att hålla magneten stadigt, men den är inställd så att bara göra horisontella linjer och kan vara svårt att vända för att uppnå andra effekter. Laylas är rund med en rand för att indikera riktningen av magnetfältet och kan lätt vridas för att göra linjer i någon riktning. LCN kräver att du köper en separat magnet, och du kan välja mellan ett randigt mönster eller en sunburst. Om du är modig, kan du också använda andra magneter som du kan ha om runt ditt hus.
 5. 5
  Applicera ett tjockt lager av magnetiska polish till en spik. Det bör inte vara drypande överallt eller samla på dina naglar, men du kommer att ha en lite mer polska än du regelbundet skulle gälla.
 6. 6
  Innan den torkar, använd magneten. Beroende på vilken typ av magnet som du använder, det finns olika sätt att göra detta, men även om du "förstöra", inte gräma. Magnetisk polish är tänkt att skapa unika, ofta bristfälliga konstruktioner, och det är en del av det som gör det roligt. Var noga med att inte röra magneten på våt polish, men eftersom det kan verkligen göra en enda röra.
 7. 7
  Vänta några minuter för dina naglar torka helt, applicera sedan ett överlack och gå visa upp dina fantastiska naglar.

Här är en video som visar den magnetiska nagellack njut!!

Tips

 • Experimentera med olika typer av magneter och magnetiska föremål. Olika riktningar och styrkor hos magneterna kan skapa alla typer av udda mönster.
 • På grund av det faktum att de är lite tjockare än vissa puts, kan magnetiska polermedel också vara bra för stämpling.

Varningar

 • Försök inte att applicera ett andra skikt av magnetiska polish när du har använt magnet. Troligtvis kommer dina naglar att förvandlas till en stor, svart klump och du måste börja om.

Saker du behöver

 • Magnetic nagellack
 • Genomskinligt nagellack
 • Nagellacksborttagare